Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus sau Max si Echolite

    As vrea sa stiu daca merge cartela Focus pe Echolite?
    M-ar interesa pentru un prieten care sta Franta are Echolite si m-a rugat sa ma interesez de o cartela sa o plateasca si sa vada ceva. Ce variante ar mai fii, Max pe Echolite?
    Am inteles ca Focus e mai comod de a fi procurat pentru ca nu iti trebuie o adresa de abonament ,ci doar trebuie activata si atat.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cartela de Focus si de Max pe echolite.Acum depinde pe care o preferi!

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    precis este echolite?

    seamana foarte mult numele cu echolink
    sau echostar fata de echosmart

    deci pe echolite/echosmart merge , dar mai face figuri la unele softuri, dar se poate cauta softul care e bun
    pt ca echolite merge bine la "tavaleala" adica si daca pui soft gresit se rezolva in 2 minute problema

    la alte receptoare trebuie jtag...etc
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am vreo 3 max pe echolite/echosmart de vreo 2 ani, merge foarte bine, singura problema minora a fost la inceputul lunii curente cand pe un receptor care avea softul 3.13 nu a facut update. L-am pus pe un altul cu 2.92 si a facut instantaneu, apoi a mers pe cel cu 3.13.
    Deci, poti sa-si puna linistit max, eventual cu 3 lnb-uri si are si tot ce vrea in fraceza de pe hotbird.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 791

    Inteleg ca merge pe echosmart 791. Cum este cu cartela de Focus? O pot lua direct de la furnizori fara aparat? Si o pot activa apoi?

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca Max , macar acolo ai ce vedea , la Focus nu prea sunt canale si semnalul e mai slab in Franta oricum .

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Incearca Max , macar acolo ai ce vedea , la Focus nu prea sunt canale si semnalul e mai slab in Franta oricum .
    Spune-mi si mie te rog cum e semnalul spotului nordic de pe 1w in Franta. Am un prieten care se muta luna viitoare pe langa Paris si nu stie ce antena sa-si ia ca sa-i intre stabil. M-am uitat pe hartile de acoperire dar de multe ori nu prea au treaba cu realitatea.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default max si echosmart

    Regiunea este langa granita cu Germania.
    De unde pot sa ii iau doar o cartela simpla pentru Max ,sau Focus?

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Spune-mi si mie te rog cum e semnalul spotului nordic de pe 1w in Franta. Am un prieten care se muta luna viitoare pe langa Paris si nu stie ce antena sa-si ia ca sa-i intre stabil. M-am uitat pe hartile de acoperire dar de multe ori nu prea au treaba cu realitatea.
    Offtopic :

    Spotul nordic Thor :0.8W unde va sta prietenul tau : cel mai slab canal are pe Dream cu tunner Alps : 83 cu 89 , iar cel mai puternic 91 cu 88 , toate astea pe spotul Nordic (Canal+Scandinavia) , la o antena de 1.1m lovita un pic si cu Invacom .

    Cu Digi din aceeasi locatie si cu aceeasi antena am 90 cu 94 , Focus 78 cu 87 , la limita de receptie (BER).

  10. #10
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Offtopic :

    Spotul nordic Thor :0.8W unde va sta prietenul tau : cel mai slab canal are pe Dream cu tunner Alps : 83 cu 89 , iar cel mai puternic 91 cu 88 , toate astea pe spotul Nordic (Canal+Scandinavia) , la o antena de 1.1m lovita un pic si cu Invacom .
    Off topic
    Merci.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by joliyyy View Post
    Regiunea este langa granita cu Germania.
    De unde pot sa ii iau doar o cartela simpla pentru Max ,sau Focus?
    De la orice dealer max poti cumpara doar cartela (evident faci abonament pe numele unei persoane cu domiciliul in Romania). Platesti parca 50 de lei taxa de activare la ei si abonament 22 lei/luna baza. Prima luna ai tot pachetul activ.
    Ai mai multe aici www.maxtv.ro http://www.maxtv.ro/dealeri
    Gigel


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top