Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default How can i connect my receiver to the Internet


    Hi guys,
    How can i connect my receiver to the internet inorder to open up decrypted channels. I am aware that till you have a receiver (any make or brand), a pc with a DSL internet connection and the receiver cable you can connect to the internet and watch decrypted channels. Any experts like masood please help or give me the guide on how to do it please.
    Will be waiting

    Thanks in advance.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depends on your receiver.

    i suggest you go to hawalli sometime tomorrow and get linksat, max1000, etc for that kind of receiver.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Thanks

    What are the number of these receiver as linksat has many of them and so does max200, please advice which model number is the best and what all do i need to make it work on the internet. i mean the software's and the programs. Please advice..

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you just need to buy the receiver 55 to 65kd.connect the receiver with the router using the appropriate cable.Nothing else just plug and play

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by James1 View Post
    you just need to buy the receiver 55 to 65kd.connect the receiver with the router using the appropriate cable.Nothing else just plug and play
    Whats the name of the receiver or which shop in hawally sould i get it from?i just cant go and tell them to give me 55 to 65KD receiver without even knowing the model, make or the features...please advice a little more on it please.....

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Just ask any dealer for the receiver with which u can get channels via the internet( DSL connection).the ones I know are Maxx 1000,ANT and Link Sat.You can get it from other areas as well,the thing is in Hawally u will probably get it cheaper.!

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you must learn to haggle when in hawalli. once you ask, they will tell you 60kd right away. blink twice and twitch your mouth then turn halfway towards the door and they will give it to you for 45kd. dreambox clone is at 50kd.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    you must learn to haggle when in hawalli. once you ask, they will tell you 60kd right away. blink twice and twitch your mouth then turn halfway towards the door and they will give it to you for 45kd. dreambox clone is at 50kd.
    Thank you so much, i will have this idea tried out and will let it out here if i was sucessful or not. just hoping i wont be cheated as this is a total new area for me.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    How about the starsat SR X4200, hows this receiver will this one do the same as dreambox or Max as i would like to watch some scrambled channel from TPS, AB Sat,MCT,Dorcel, Discovery,natgeo,cartoon network,B4u etc.....thats the reason i need a receiver which would work, i dont wanna spend and in the ned get nothing...

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default yes

    yes mr you can do with starsat x 4200 but only with pc sharing like wsb software connect pc to mgcamd server and pc to starsat 9 pin cable
    _________________
    "Coming together is a BEGINNING"
    "Keeping together is PROGRESS"
    "Working together is SUCCESS”

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kuwait
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ziaabass View Post
    yes mr you can do with starsat x 4200 but only with pc sharing like wsb software connect pc to mgcamd server and pc to starsat 9 pin cable
    Two questions, first one where would i get the pc sharing software and what are the names for it. The second question do i need to have any cam card for this procedure or can it be done without having any card present in the receiver.

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default


    you will be better off with those CS receivers already. you cannot be sure that the private servers will always be up and running if they allow you to connect at all. whereas with those CS receivers, you get a "guarantee" that you will have the connection to some extent. but if you really insist, search for WSP (windows sharing pack).

    your call.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top