Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default conservä digi tv

    pentru meseriasi de digi
    am o mare problemä cu un hyunday 1120 de la digi
    are 2 x lnb ( astra si intelsat )
    cand scanez pe digi gäseste toate programele
    cand scanez tp-ul pe astra ( manual ) imi dä eroare
    dacä scanez automat tot satelitul astra 19,2° gäseste 600-700 de canale in grila de sus dar in lista albasträ imi bagä numai ca. 180
    deci nici o sansä sä adaug progs cum ar fii: zdf, erste, sat3 etc, etc
    ce ziceti ?

    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are şi 1120-ul mândria lui. Zic sa-l laşi draq şi pui un alt rec pentru Astra.
    Scanează doar FTA-urile.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune-i ultimul soft si o sa memoreze mai multe canale. Dar la un reset iti sterge iar Astra si toata munca e de pomana. Asa ca tot mai bine cu receiver separat.

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    Are şi 1120-ul mândria lui. Zic sa-l laşi draq şi pui un alt rec pentru Astra.
    Scanează doar FTA-urile.
    dacä scanez numai fta se opreste la 34%
    si stä acolo pänä-ti vine sä-l f....
    am incercat si manual
    gäseste programele si nu prea
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Pune-i ultimul soft si o sa memoreze mai multe canale. Dar la un reset iti sterge iar Astra si toata munca e de pomana. Asa ca tot mai bine cu receiver separat.
    care-i ultimul soft?
    äla de pe satelit sau existä undeva un link pt. download ?
    ms
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    care-i ultimul soft?
    äla de pe satelit sau existä undeva un link pt. download ?
    ms
    Daca nu ma insel trebuie apelat la celebrul condensator....pentru upgrade....nu poti face upgrade decat prin satelit
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  7. #7
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abadon View Post
    Daca nu ma insel trebuie apelat la celebrul condensator....pentru upgrade....nu poti face upgrade decat prin satelit
    exact...pe 1120 cam greu cu upgradarea..
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    pentru meseriasi de digi
    am o mare problemä cu un hyunday 1120 de la digi
    are 2 x lnb ( astra si intelsat )
    cand scanez pe digi gäseste toate programele
    cand scanez tp-ul pe astra ( manual ) imi dä eroare
    dacä scanez automat tot satelitul astra 19,2° gäseste 600-700 de canale in grila de sus dar in lista albasträ imi bagä numai ca. 180
    deci nici o sansä sä adaug progs cum ar fii: zdf, erste, sat3 etc, etc
    ce ziceti ?

    ms fain
    l-ai luat din targ? cat ai dat pe el?

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abadon
    i-am fäcut ultimul update acum 2 ani ( condensator )
    alt soft mai nou nu mai gäseste pe satelit
    sau trebuie sä-i pun din nou condensatorul si sä-mä duc pe update ?
    nu prea cred
    deci are ultimul soft pe el dacä alt soft nu mai existä pe satelit

    @ armand25
    tu nu ai de lucru si vrei sä-te bagi in seamä?
    l-am luat din targul p.....si cardul de la tine, le-am inperecheat si vezi ce a iesit

    direct de la digi
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie condensator la fiecare update. S-a rezolvat treaba cu memorarea canalelor, trebuie doar sa-l updatezi. Sau du-l la mama lui si or sa-ti schimbe placa si nu o sa mai ai probleme la update.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca receptorul este din prima generatie are sursa o problema ... si la mine a fost o astfel de problema si mi-au trimis aia de la jiji alta sursa care am schimbat-o si le-am trimis-o aia veche inapoi .
    PS: nu stiu daca rezolva in totalitate problema ta dar poti incerca ..eu am conserva doar pe thor nu si pe alt satelit.

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    daca receptorul este din prima generatie are sursa o problema ... si la mine a fost o astfel de problema si mi-au trimis aia de la jiji alta sursa care am schimbat-o si le-am trimis-o aia veche inapoi .
    PS: nu stiu daca rezolva in totalitate problema ta dar poti incerca ..eu am conserva doar pe thor nu si pe alt satelit.
    da, dacä ti-au schimbat sursa nu-ti mai trebuie condensator
    condensatorul este necesar numai la surse vechi si slabe
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Trebuie condensator la fiecare update. S-a rezolvat treaba cu memorarea canalelor, trebuie doar sa-l updatezi. Sau du-l la mama lui si or sa-ti schimbe placa si nu o sa mai ai probleme la update.
    kroky nu ne intelegem
    problema era nu se putea face update numai cu condensatorul din cauza sursei slabe
    deci inainte eu vedeam cä existä update pe satelit, porneam updatul care se oprea din cauza sursei slabe

    acum dacä merg pe update nu gäseste soft mai nou
    deci dacä ar gäsi soft njou, as atasa condensatorul si as face update
    intelegi ?


    cred cä o sä fac cu el ce a fäcut fanta in filmuletul äla


    sä vedem dacä rade si el cand vede cä arde cutia diji
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita de treaba cu cautatul de update prin menu. Se pune receiverul pe TVR 2 si se apasa simultan pe cele doua butoane (sus/jos channels de pe panoul receiverului).

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Uita de treaba cu cautatul de update prin menu. Se pune receiverul pe TVR 2 si se apasa simultan pe cele doua butoane (sus/jos channels de pe panoul receiverului).
    ai dreptate
    o stiam si pe asta, dar am uitat-o
    ä sä incerc si-ti spun de am reusit
    ms fain
    oricum o sä postez data ultimului soft sä vedem dacä are cineva mai nou
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top