Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default Lnb 2 Sateliti 6 Grade Intre Sateliti

    cu un LNB care poate prinde doi sateliti (astra 19 si hotbird 13)distanta de 6 grade se poate monta sa prinda satelitul intelsat DIGI si sirius MAX? E PENTRU UN PRIETEN . VA MULTUMESC

  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unul aşa?
    Da.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    cu un LNB care poate prinde doi sateliti (astra 19 si hotbird 13)distanta de 6 grade se poate monta sa prinda satelitul intelsat DIGI si sirius MAX? E PENTRU UN PRIETEN . VA MULTUMESC
    Mai bine folosesti doua Alps-uri sau un Alps si un Invacom de 0.3 cu "trompeta" curatzata (decupata) pina la fier. Vezi ca sint lnb-uri duble (monoblock) cu distanta intre ele de trei (3) sau chiar patru virgula trei (4.3) grade. http://www.preisroboter.de/ergebnis3509013.html . La nevoie poti gauri un umerash de lemn din dulapul tau cu ce distante vrei si ai cel mai tare multifeedhalter din cartier. Lnb-urile le poti prinde cu "shoricei" de plastic sau "coliere" metalice, depinde cite grade vrei sa ai si distanta necesara intre lnb-uri...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...de sase (6) grade, pardon... http://www.digitvinfo.de/Digital-Sat...ed-Montage.htm nu de trei...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Omul a intrebat ce merge pentru un prieten.... testeaza tu primul ce afirmi si eu iti garantez ca nu iti va merge mai mult de 2-3 luni pana ce se oxideaza beton lnb-ul,posibil sa il ai si acum decapat si sa mearga dar...parametrii de receptie sunt cu 20-30% mai slabi,............................mor cand vad teste de 2 lei facute de amatori date ca ex;, date ca sfaturi............
    Si pe mine ma dor ochii de ceva vreme ce glume citesc, nici sa mai dau o parere nu ma obosesc ....

    edited by
    Atentie mare la limbaj
    <a href="http://www.danasoft.com"><img src="http://www.danasoft.com/vipersig.jpg" border="0"></a><p><div style="font-family:Arial,sans-serif;font-size:11px;">Sign by Dealighted - <a href="http://www.dealighted.com">Coupons & Discount Shopping</a></p></div>

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladro2 View Post
    Mai bine folosesti doua Alps-uri sau un Alps si un Invacom de 0.3 cu "trompeta" curatzata (decupata) pina la fier. Vezi ca sint lnb-uri duble (monoblock) cu distanta intre ele de trei (3) sau chiar patru virgula trei (4.3) grade. http://www.preisroboter.de/ergebnis3509013.html . La nevoie poti gauri un umerash de lemn din dulapul tau cu ce distante vrei si ai cel mai tare multifeedhalter din cartier. Lnb-urile le poti prinde cu "shoricei" de plastic sau "coliere" metalice, depinde cite grade vrei sa ai si distanta necesara intre lnb-uri...
    domnule, lnb-ul acela sigur va lua apa cu prima ocazie. nu vei reusi niciodata sa inchizi etans ghidul de unda cum l-a inchis fabricantul.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    domnule, lnb-ul acela sigur va lua apa cu prima ocazie. nu vei reusi niciodata sa inchizi etans ghidul de unda cum l-a inchis fabricantul.
    am dat cu scotch... toata iarna nu a avut nimic...


    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si crezi c-ai rezolvat problema? mai bine ii puneai un plexic si dadeai silicon pe margini. la prima caldura te lasa scotch-ul.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    cu un LNB care poate prinde doi sateliti (astra 19 si hotbird 13)distanta de 6 grade se poate monta sa prinda satelitul intelsat DIGI si sirius MAX? E PENTRU UN PRIETEN . VA MULTUMESC
    spunei prietenului tau sa ia un monobloc globo sau opticum cu 6 grade intre ele merg perfect[eu am opticum 13+19,2 est]/pune lnb 0 cel din stinga si lnb 1 cel din dreapta[0 pentru astra/1 pentru hotbird] bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    si crezi c-ai rezolvat problema? mai bine ii puneai un plexic si dadeai silicon pe margini. la prima caldura te lasa scotch-ul.
    Pai asa-i fac carcasa in toata ordinea, va arata ca un cuib de pasarele.

    Nu stiu exact ce calitate ar avea un globo, am incercat si cu alte "bombe" din astea la 25 roni sa prind astra in focar principal dar nu se mai vedeau de loc premierele pe 19,2 . de fapt globo gold am si eu, primul din stinga imaginii. Chiar daca e monoblock nu stiu daca e mai bun decit un invacom. Prefer single-lnb.

    Iar parerea mea era ca un monoblock de 4,3 ar prinde intelsatul 1,0w si sirius 4,8w mai bine decit un monoblock de 6 grade, la cel de 4,3 grade ar ramine intre sateliti o diferenta de doar 0,5 pe cind la cel de 6 ar fi una de 2,2 grade.
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  11. #11
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladro2 View Post
    ..... intelsatul 1,0w si sirius 4,8w ......
    ?.?.?.?.?.?.tu eşti atent la ce scrii?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu View Post
    ?.?.?.?.?.?.tu eşti atent la ce scrii?
    Digi TV on Intelsat 10-02 at 1.0W ..... LyngSat is a registered trademark, owned by Lyngemark Satellite. ... Logotypes provided by LyngSat Logo ...
    www.lyngsat.com/packages/digi_sid.html - 185k - n Cache - Pagini similare


    Max
    TV on Sirius 4 at 4.8E .... LyngSat is a registered trademark, owned by Lyngemark Satellite. ... Logotypes provided by LyngSat Logo ...
    www.lyngsat.com/packages/max_sid.html - 70k - n Cache - Pagini similare





    Aualeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aseara era pe 4,8 WEST.... serios, l-am vazut euuu... sigur era acolo


    Last edited by vladro2; 27th February 2008 at 10:07.
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top