Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Strong 4120

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 4120

    Cum se introduc cheile de decodare la ultima variantă de patch?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am aceeasi problema :am adaugat cu hyperterminal key.bin si nimic,
    nu sunt key in lista!

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Sorry !

    O sa aveti in cursul serii un fisier keys.bin corect !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nici cu fisierul acesta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In final am editat cheile.Dar unde se scrie cheia aes?

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default scuze !

    Aveti un readme.txt nou care da detaliile necesare ! aflate chiar de la meseriashu sef ! mesterul Attila !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la key asa am facut si nu merge!da eroare!
    Fisierul de key se transfera in acelasi fel cu fisierul firmware?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NU !

    Fisierul chei se transfera punind STB in meniu ( cod 66666666 ) sectiunea transfer de chei, si PC-ul in Hyperterminal la viteza de 38.500 baud
    Fisierul firmware se transfera cu STB in mod BOOT si PC in Hyperterminal la 115000 baud !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum pot salva setarile dintr-un 4120 cu firmware oficial si cum le transfer in alt 4120?

    Multumesc!

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NU poti !

    Nu poti ! nu exista implementare de BOX-to-BOX copy !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maestre Mihai ,conform indicatiilor treaba a mers ''strong'' (atat cu patch-ul cat si cu cheile). Problema este ca diferenta fata de varianta de patch anterioara nu se observa: editare cheie AES lipsa (sau procedura necunoscuta) si mai ales stie sau nu de VIA2? Am crezut ca soft-ul fiind mai nou decat ''minunea'' numita Concord poate cel putin acelasi lucru.Rugam maestre,daca mai sunt detalii,poate ne scoateti din ceata.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Eu cred ...

    Eu cred ca toate patchurile actuale , relativ la TPS , stiu deja VIA2 si anume folosesc cheia de serviciu cu indicele 08 ! nu stiu exact cum este la 4120/4121 ... dar intrucat merge de 3 luni ... cred ca-i asa cum ziceam mai sus ! cheia de serviciu este o cheie fixa si nu trebuie editata ... cand se va schimba ...va fi jale ... inseamna ca a trecut la via2.5 !

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ALL

    Beeiii eshtia ... ca sa vina keyle in STRONG 4120 cu Hyperterminal trebuie mai intai sa apasati "GET KEYS" si dupa aia sa trimiteti din computador ...

    ovex

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong srt 4120
    By manemacaquinho in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 28th March 2006, 18:17
  2. Strong 4120
    By pandele in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 21st March 2006, 12:00
  3. STRONG 4120
    By Meseriashu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2006, 18:09
  4. Strong 4120
    By [email protected]@n in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 17th January 2006, 12:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top