Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default calitatea video max tv

    daca va uitati bine la maxtv parca si-a inbunatatit calitatea video
    Fiti Aliati
    Dreambox

  2. #2
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In ce consta imbunatatirea de care vorbesti
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Operatorul de cablu de la mine din sat, asociat la acest proiect, a introdus deja vreo 3 posturi din grila MAX. Calitate imagine - VHS, jalnica

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai asa le arata la sateni ca mai bine este sa ai catv decit sa-ti iei maxtv

    cred ca iau si io 3 cartele si inlocuiesc power vu mele si ii anunt ca le-am bagat canale DIGITALE ffff buna ideea...n-o sa mai cumpere oamenii DTH

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cableguy
    pai asa le arata la sateni ca mai bine este sa ai catv decit sa-ti iei maxtv

    cred ca iau si io 3 cartele si inlocuiesc power vu mele si ii anunt ca le-am bagat canale DIGITALE ffff buna ideea...n-o sa mai cumpere oamenii DTH
    Operatorul de cablu din sat este asociat la proiectul MAX TV Probabil ca nici nu mai plateste alte drepturi de difuzare, decat cele platite de MAX TV. Am discutat mai demult cu "patronul" si a zis ca asta e scopul (initial)al platformei: reunirea mai multor retele de cablu mai mici pentru a plati un singur drept de difuzare

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai buna calitate in imagine in momentul de fata o are ANTENA 3 ... sa nu mai zic de sculele lor ... se vede in spatele crainicului monitorul din regia de emisie cu diagonala de 8 m, care-l poti impartii in mai multe alte monitoare de control (asa ceva nu am mai vazut pana acum), la METEO au monitor cu TOUCH SCREEN ... sunt shocat de aparatura si imaginea de pe ANTENA3 ... pe FOCUS se vede traznet

    ovex

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    legat de maxtv asa a fost planul initial, o platforma pentru catv mici,am si spus prin PM la cei care m-au intrebat atunci...
    nu se poate prelua nimic din platforme DTH pentru retransmisie prin cablu...asta este fffff sigur...

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Unde e Geneva mai deasa
    Posts
    905
    Posts Thanks / Likes

    Default calitate semnal Antena 3

    @Ovex:
    ai zis ceva de genul : "sunt shocat de aparatura si imaginea de pe ANTENA3 ... pe FOCUS se vede traznet"

    Te rog sa incerci si pe Digi TV sa vezi Antena 3. Stiu ca esti expert (asa scrie sub nickname-ul tau) asa ca astept sa vezi diferenta de calitate fata de transmisia Focus....

    Atentie! Nu te lansa in alte comentarii, vorbim strict despre Antena3!

    Cele bune,

    Nicky

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicky

    Da tatah ... sursa de unde luati voi si FOCUS este aceeasi, cu rezolutie si bitrate. Lucrurile se schimba la compresie pe fiecare DTH in parte.

    RCS = aceeasi rezolutie / bitrate mai mic
    FOCUS = aceeasi rezolutie / bitrate mai mare

    Si FOCUS are si culorile mai vii.

    Daca chiar ai numa 5 canale pe TP-ul ala de ce mergi pe 544x576? Mai bagai span ca ai de unde ... ...

    ovex

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicky
    Cam de mult nu te-am mai vazut postind pe acest forum... am crezut ca esti plecat in concediu sau asa ceva...sa inteleg ca de fapt tu chiar citeai forumul in fiecare zi dar nu aveai timp sa dai un raspuns tuturor celor care ti-au adresat o intrebare sau alta...oricum pe noi ne bucura reaparitia ta pe forum si speram ca vei face un obicei din asta

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca uneltele cu care masoara cei 2 bitrateul sunt diferite , si la unul din ei , defecte ....

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @KB & @nicky

    Glumeam baiii ... . Daca DIGI va inghesui dinou 16 canale pe TP4 va fi acelasi dreak la bitrate. Daca vor aerisi TP-urile si vor renunta la canale in plus, rezo si bit va fi mai mare ca la FOCUS. Intradevar ANTENA3 pe DIGI merge cu viteza. La 5 canale pe TP si ai de unde.

    Am reglat bitmetroscopul si obtin la DIGI o viteza de 7.5 MB/s ... Sa vedem daca este temporara treaba.

    ovex

  13. #13
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine bitrateometrul arata 6.1, 6.2 M/s la Jiji Antena 3. La cartoon e 5.9 - 6.0 M/s
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @AirBoy

    Hi man ... Inseamna ca este clar. Eu am 3 bitrateometre si ala de nVIDIA i-mi indica exact ca la tine. Celalalte doua le arunc maine in CIBIN si ma duc numai pe unu singur ...

    ovex

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Unde e Geneva mai deasa
    Posts
    905
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolutie

    @ovex

    "Daca chiar ai numa 5 canale pe TP-ul ala de ce mergi pe 544x576?"

    Raspunsul este foarte simplu: avind in vedere ca am posibilitatea sa vad care este rezolutia cu care este transmis un program sursa, am tot interesul sa folosesc exact aceeasi rezolutie cind retransmit semnalul.
    In cazul Antena3 vorbim de 544x576. Nu ma intreba de ce au ales valoarea asta, pur si simplu asta este.

    Despre numarul de canale per transponder si bitrate-ul asociat: mai vorbim in scurta vreme. In principiu va fi ceva mult mai placut ochiului decit este acum.

    Cele bune,

    Nicky

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ProgDVB 4.72.6 si calitatea imaginii ....
    By clon in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2006, 00:22
  2. calitatea digitv scade?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 13th September 2005, 09:33
  3. Calitatea pe TP3
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 7th May 2005, 21:51
  4. Calitatea imaginii RCS!
    By Spaceman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 23rd March 2005, 01:52
  5. Calitatea pozei cu Prog DVB
    By JonySimic in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 7th February 2005, 00:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top