Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default posturi tv romanesti in pakistan

    salut.Stie cineva ce posturi romanesti se pot prinde in pakistan.se prind cele de pe intelsat 902 62Est?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred ca ai vreo sansa,eu am fost in kuwait si intelsat 62 era la limita mergeau dar cu antena mare

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din informatiile pe care le detin sigur merge HB,deci tvr international il vei putea viziona,in zona Lahore merge cu antena de 1.80-2.40m.Toate transponderele HB se vad in Pakistan iar de antene mari nu este lipsa in special cele de fibra de sticla.
    Intelsatul de la 62e-nu sunt sanse, nici aici in Dubai nu merge.In Kuwait confirmat cu 1.50m receptie stabila.
    Am incercat si Sirius 4 dar semnalul este foarte slab, este necesara o antena de cel putin 2.40,de foarte buna calitate-(va fi in viitor).In Kuweit semanal bun chiar si la 1.20
    Oricum informatiile din zona golfului sunt extrem de putine,singura sursa in afara de Dubai,este din Kuweit multumita prietenului meu Florin.
    Cam atit te pot ajuta pentru moment.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are antena de 3m sa incerce sa prinda sirius4?ca i-as trimite cartela de la max

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marco1969 View Post
    are antena de 3m sa incerce sa prinda sirius4?ca i-as trimite cartela de la max
    Nu cartela e problema ci semnalul care asa cum am mentionat mai sus este extrem de slab aici in Dubai.Transponderle sunt vizibile pe analizorul de spectru dar la un nivel foarte mic lucru valabil pentru toate frecventele fascicului europa bss;antena pe care o am in momentul de fata este un 2.40m din 6 petele tabla,slaba din punct de vedere calitativ.Dar o antena de aluminiu de buna calitate o va inlocuii foarte curind.Voi posta rezultatele cind vor fi disponibile. Multumesc petru cartela oricum.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top