Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Talking Mi-am luat Kathrein 910

    Am ascultat sfatul vostru și am luat kathy dacă mă dă nevasta afară vin la voi, bineînțeles cu tot cu receptor
    acum lăsând gluma la oparte vă rog să-mi spuneți ce urmează ca să fac lumină acolo unde acum este întuneric sau spuneți unde ați mai scris. scurt că mă prind am experiență SS2 și calculatoare.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default katy

    man ai grija de katy ca eu nu am avut si acum nu mai booteaza. Sper sa rezolv problema cu ajutorul informatiilor primite de pe forum ca nu mai am viata cu nevastmea care abia asteapa sa o vada la lucru.
    "Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii."

    Heinrich Heine

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eventual dacă îmi poate da cineva gata împachetat tot ce trebuie să am pe stik pentru început până mă prind cum funcționează

  4. #4
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    @tedugoromania - sa-l stapanesti sanatos
    intra pe chatroom si poate gasesti ce cauti.

    @nerro - ai pm

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Eventual dacă îmi poate da cineva gata împachetat tot ce trebuie să am pe stik pentru început până mă prind cum funcționează

    Si eu mi-am luat Kathy recent - a intrat in functiune acum 2 zile

    Pot sa-ti spun ce am facut eu pana acum:
    1) Am facut download la firmware 1.04, am copiat pe stick si apoi urmat procedura de upgrade de pe site-ul oficial (Kathy-ul meu a venit cu 1.03)
    2) Am facut download la AAF 1.3a (1w, ca asa scrie pe box) si am urmat aceeasi procedura de upgrade
    3) Am configurat reteaua din pagina AAF - direct pe Kathy cu telecomanda
    4) Am facut download la un EMU tot din pagina AAF
    5) Am facut update la keys

    Cam asta ar fi setup-ul initial.

    Am orientat antena pe 19.2E, am un singur LNB deocamdata - m-am bucurat mult cand am vazut Premiere HD si alte cateva (putine la numar) canale HD pentru prima oara.
    Urmeaza sa ma decid ce setup de antena si LNB-uri m-ar avantaja.

    _EnF_

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Îmi explică cineva mai exact și cum se pun emulatoaele și cum găsesc key. vă rog!

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Îmi explică cineva mai exact și cum se pun emulatoaele și cum găsesc key. vă rog!
    Post editat...

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Servus,

    Ai instalat AAF 1.3a ?!

    Daca da incearca cu Menu urmat de Fav ( tasta rosie de sub tasta Menu ) si o sa vezi un meniu acolo ...Da si tu un mail si iti trimit eu o arhiva ...

    Bafta Tuturor

    S_H
    [email protected]

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Daca mai sunt probleme intra pe Yahoo Messenger ...

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Daca mai sunt probleme intra pe Yahoo Messenger ...

    Bafta Tuturor

    S_H
    Mersi pentru mesaj și mai ales pentru promtitudine!

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Mersi pentru mesaj și mai ales pentru promtitudine!
    ...merge ?

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    ...merge ?

    S_H
    Nu face nimic poate nu am instalat AAF cum se face mai exact

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tedugoromania View Post
    Nu face nimic poate nu am instalat AAF cum se face mai exact
    Vezi ce spune ENF in postul lui

    Asa se face corect .


    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Kathrein UFS910 cu probleme

    Salut,

    As fi vrut sa ma bucur si eu ca voi dar se pare ca sunt tare ghinionist.
    L-am luat acu' 2 zile nou nout in tipla de la Romkatel.
    Problema e ca desi am signal strength intre 60 si 100% la signal quality e zero.
    Antena e super pozitionata pe 19,2 si cu Kaon merge fara probleme.
    Am crezut ca vers. 1.03 e de vina si am updatat cu vers. 1.04 si degeaba acelasi rezultat.
    E ca si cum in partea de tuner ceva nu merge.
    V-ati lovit cumva si voi de aceasta problema ?
    Please help.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Costi Guy View Post
    Salut,

    As fi vrut sa ma bucur si eu ca voi dar se pare ca sunt tare ghinionist.
    L-am luat acu' 2 zile nou nout in tipla de la Romkatel.
    Problema e ca desi am signal strength intre 60 si 100% la signal quality e zero.
    Antena e super pozitionata pe 19,2 si cu Kaon merge fara probleme.
    Am crezut ca vers. 1.03 e de vina si am updatat cu vers. 1.04 si degeaba acelasi rezultat.
    E ca si cum in partea de tuner ceva nu merge.
    V-ati lovit cumva si voi de aceasta problema ?
    Please help.
    Servus,

    Ai urmat pasii de la First Installation ?! Dupa cum spui tu aici pare a fii o setare pe la Diseq nasoala : semnal de la LNB vine ( strength e mare ) da' quality-ul este zero ....Nu mai tin minte da' am senzaria ca el vine implicit cu doi sateliti pe DiseqC 1.0 ...

    Menu-Settings-Antenna Configuration ... si iti aleg ce iti trebuie tie ....

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top