Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default Dish Tv Card In Dreambox


    For All Friends ,

    Star Tv Pakistan Have Purchaised Dreamboxes With Dish Tv

    Cards From Hall Road And Send To Star & Zee antipiracy department

    for investigation.

    After Investigation All Cards Will Be Blocked Running In

    Dreamboxes.BECAUSE CABLE OPERATORS purchaised boxes and

    shut down star tv packages due to which star tv ,and other channels

    are in loss per month revenue in PAKISTAN.



    From Reliable Sources (antipiracy manager star tv & antipiracy zee tv).............
    Last edited by CABLE_NETWORK; 21st February 2008 at 09:46.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    if it happens the biggest problem will be for usman electronics guy yasir butt.
    he made millions from this and still making

  3. #3
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interestingly enough, i would doubt that ether would play via a dreambox, due to the fact that "Star" is NDS encryption and "Zee" is conex encryption.

    You then confuse the issue even further by saying that your refering to a cable service, now unless the dreambox's are equiped with a "plug and play" cable tuner, i.e. dreambox DVB-C, and as far as I know fake Chinese clone dreambox rubbish simply don't come with that function
    regards from OZ bassett

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    zee conax cards do work in dreambox 500s .i have got it working..not sure about nds.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default dish tv cards

    Dear,

    ajay arora anti piracy manager dish tv

    have told that they are taking strict action........................

  6. #6
    ZAFARJOIA Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default dish tv card in dreambox

    hello to all,

    If it happens a great problem for cable operators will arrise.

    They are using dreamboxes for costly channels.

    ( cable walon ki shamat aa jayay gee)

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RE: DISH TV(ZEE TV) ON CABLE RK IN PAKISTAN‏
    From: Antipiracy ([email protected])
    Sent: Sunday, Jan 06, 2008 8:43:06 PM
    To: muhammad hamad ([email protected])
    Cc: [email protected]

    Dear muhammad hamad
    We have purchaised dreamboxes from hall road Lahore Pakistan with dishtv card.
    Now our department handdle this matter and strict action will be done.




    Regards

    AntiPiracy
    9811408000
    0120-2599385
    Last edited by CABLE_NETWORK; 10th March 2008 at 17:13.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Negombo, Sri Lanka
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Now I know why they are asking the age when you register for the forum!
    The Mods were expecting these !
    DM 600+80GB DM 7020+160GB+ LED 55"

  9. #9
    Visitor Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Sri Lanka
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default MODS your attention on this!!

    Quote Originally Posted by felicianf View Post
    Now I know why they are asking the age when you register for the forum!
    The Mods were expecting these !
    YES, why mods cant get an action on 'snapeVets' about the post. not a good thing to be in a forum.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Jed, KSA
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    why has the above post by snapevet not been deleted by mods till now. please maintain respect in the forum. Thanks

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nalin74 View Post
    YES, why mods cant get an action on 'snapeVets' about the post. not a good thing to be in a forum.
    arrow: Dear friends, Yes you are right… immediately delete this post because this place is not for that kind of stuff

    Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default thanks


    thanks for deleting the post.............

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top