Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default Va merge Digi??????

    De 10 min nu mai am semnal deloc.
    E numai la mine?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barila View Post
    De 10 min nu mai am semnal deloc.
    E numai la mine?
    e de la tine!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, s-a rezolvat cu un reset al aparatului.
    Oricum nu inteleg cum din senin apare "lipsa semnal pe toate tp-urile" . Antena e fixata f.bine si de 3 ani nu am avut asemenea probleme.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    ah, am crezut ca americanii au doborat din gresala satelitul lui Digi
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  5. #5
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barila View Post
    Mersi, s-a rezolvat cu un reset al aparatului.
    Oricum nu inteleg cum din senin apare "lipsa semnal pe toate tp-urile" . Antena e fixata f.bine si de 3 ani nu am avut asemenea probleme.

    Si eu am avut aceeasi problema ca si tine....asa ca nu esti un caz singular
    Il ai cumva in loop cu alt receptor?
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abadon View Post
    Si eu am avut aceeasi problema ca si tine....asa ca nu esti un caz singular
    Il ai cumva in loop cu alt receptor?
    Nu, dar e un 1120 (prima aparitie)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cer scuze celui care a initiat topicul dar am si eu o problema

    Digi, rec 1160,
    proprietarul locuieste la parter antena este pe bloc la etajul 5
    Semnal 98 cu 80
    problema: pe 12643 toate programele fac macroblocuri sau se blocheaza miimi de secunda sau frameaza, inclusiv sunetul este cu galgaieli, semnalul este acelasi 98 cu 80


    am oprit wireless-u din casa dar fara nici un rezultat pus soft nou rescanat si tot nimic

    oare cablu sa fie de vina, lnb-ul sau rec-ul?
    Va multumesc anticipat.
    Vlahopol TV



    STUFSTOC, STUFSTOC, STUFSTOC

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ma ajuta si pe mine niminea
    Vlahopol TV



    STUFSTOC, STUFSTOC, STUFSTOC

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Distanta intre antena si receptor este prea mare din aceasta cauza iti apar sacadari si macroblocuri.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Distanta intre antena si receptor este prea mare din aceasta cauza iti apar sacadari si macroblocuri.
    Doar pe 12643?
    nivel si calitate ok zic eu
    Vlahopol TV



    STUFSTOC, STUFSTOC, STUFSTOC

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca alt LNB, sunt multe probleme de genul asta, anumiti transponderi nu intra sau se vad prost si am rezolvat schimband LNB-ul.

  12. #12
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce semnal ai pe următoarea frecvenţă?
    11181 V 3100
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi

    Cumnatul meu se confruntä cu o problemä ciudatä.
    Toate programele (digi)ii merg in afarä de Sport.ro. care nu ia mers niciodatä.(abo full)
    L-am sters si l-am cäutat dinou il gäseste dar ecranul tot negru rämine .I-am dat si revenire la setärile fabricatului färä succes.
    Nu gäsesc nici o expicatie logicä atita timp cit restul de programe merg färä probleme.
    Antena ok,cablu ok,lnb ok,receiver ok.(1160),software ok.
    Stie cineva ce ar putea fi?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top