Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Satu-Mare
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Opentel - Max TV

    Salutare!
    Stie cineva de ce receptorul Opentel nu vrea sa-mi memoreze programele de pe noua frecventa de la MAX?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de pe alta frecventa iti memoreaza canalele, daca nu atunci cred ca va trebui sa stergi unele canale ,s-ar putea sa fie plina memoria si sa nu poata memora alte canale.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Satu-Mare
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sters toate programele, i-am facut resetare si de pe celelalte doua frecvente memoreaza programele dar de pe aceasta ultima nu vrea deloc.Nu vrea nici daca vreau sa memorez aceasta frecventa prima inainte de a fi programat ceva pe el. Asta problema am patit-o la trei receptoare nu numai la unul singur. Am incercat pe mai multe ca m-am gindit ca primul e defect.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by euron-2007 View Post
    Am sters toate programele, i-am facut resetare si de pe celelalte doua frecvente memoreaza programele dar de pe aceasta ultima nu vrea deloc.Nu vrea nici daca vreau sa memorez aceasta frecventa prima inainte de a fi programat ceva pe el. Asta problema am patit-o la trei receptoare nu numai la unul singur. Am incercat pe mai multe ca m-am gindit ca primul e defect.
    Vezi ca e defect lnb-ul care nu receptioneaza acea frecventa.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am un receiver Opentel si am exact aceeasi problema. Nu-mi gaseste nici un program de pe noul TP 12265. Bara de semnal din dreapta arata OK, dar in timp ce cauta pe frecventa 12265 scrie Blocat undeva in dreapta jos in bara cu frecventa.
    Am incercat chiar sa adaug si manual programele cu VPID/APID fara nici un rezultat.

    Vreo idee cum pot sa-l fac sa mearga? Sper totusi ca nu e LNB-ul.
    Last edited by sebanu; 20th February 2008 at 20:28.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge pe Opentel fara probleme. Atentie sa nu fie memorate inca o data programele si sa le sara si ce fel de cautare se da. Pentru probleme punctuale mai discutam...

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce-am reusit dupa multe incercari...
    Daca in meniul de cautare umblu la setari LNB si pun Tip LNB Universal si Banda superioara 10678 imi gaseste programele de pe noul TP si atat. Daca schimb apoi inapoi banda superioara la 10600 mi le gaseste pe celelalte de pe cele 2 TP originale.
    Problema e ca merg ori cele de pe noul TP, ori cele de pe alea vechi desi sunt memorate toate acuma.

    Vreo idee cum tre sa schimb Banda superioara/Banda inferioara ca sa le pot vedea pe toate odata?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scaneaza 12245 si o sa mearga

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12245 se refera la frecventa TP sau la banda superioara LNB? Am incercat pe frecventa TP 12245 dar nu gaseste nimic, iar optiunea 12245 pt Banda superioara LNB nu exista.

    Deci momentan tot nu i-am dat de capat....Orice ajutor e bine venit.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noua frecventa a Maxului , 12265 nu functioneaza pe receptoarele Opentel... le gasesti cu orice alt receptor... Am vorbit la Max si problema se rezolva punand un firmware la softu receptorului.... spor la treaba.....

  11. #11
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat pe patru receptoare opentel pe antene diferite,dar nu am reusit sa memorez programele de pe frecventa 12265. Cred ca e nevoie de un nou soft pentru acest tip de receptor.Asteptam ca cei de la max (akta) sa rezolve problema intr-un anume fel.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation rezolvare problemaopentel

    aceeasi problemaam avut-o si eu la un client cu dec opentel. nu vroia sa scneze 12265.
    am adaugat un satelit in lista, am adugat un tp, l-am editat si am scanat fara nici un fel de problema.
    parerea mea e ca problema cu opentel tine de soft.
    Bafta

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Satu-Mare
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Opentel-3000

    Mai este cineva care nu a reusit sa programeze Opentel-3000 , ca eu am reusit.
    YAESU FT-897D , YAESU FT-8900R antena X-510N

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by euron-2007 View Post
    Mai este cineva care nu a reusit sa programeze Opentel-3000 , ca eu am reusit.
    Da , eu.
    Daca poti sa-mi spui si mie cum ai reusit?Dearece am dat vreo 130 de Openteluri si toata ziua suna clientii nemultumiti, pe buna dreptate...si nu suna la MAX(AKTA) ci suna la ultimul om cu care au semnat contractul si care le-a livrat aparatura.
    Multumesc anticipat!

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca trebuie facut un upgrade de firmware de pe satelit. Nu stiu exact cum, dar o sa incerc sa revin maine cu amanunte.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top