Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default emetabox 3 (chinese)


    I am looking for the software for an emetabox 3 ( chinese)
    for [email protected] tv.
    Anyone who can help?
    It would be appreciated very much.
    I had a xsat 410 which finally gave out and now i am trying out this new box but i know little or nothing about this brand.
    As I said any help is appreciated.
    Peace..................

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    there are original MTG software dated 28th of june which does AU for dreamtv, im not sure if your box is safe with it or not. better backup your stb eeprom before making any updates, just to be sure.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    If your @metabox has "made in china'' on the back, then it is not a genuine @matabox, and therefore while it may load genuine approved software, it could also show the sign, "Unauthirised software loaded"
    on the screen, which may not be removeable.

    If it does show Unauthirised Software loaded. disconnect the receiver from the power, say a short prayer and reconnect. if the sign has gone your prayers have been answered, if not , throw your receiver in the bin.
    regards from OZ bassett

  4. #4
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bassett
    If your @metabox has "made in china'' on the back, then it is not a genuine @matabox, and therefore while it may load genuine approved software, it could also show the sign, "Unauthirised software loaded"
    on the screen, which may not be removeable.

    If it does show Unauthirised Software loaded. disconnect the receiver from the power, say a short prayer and reconnect. if the sign has gone your prayers have been answered, if not , throw your receiver in the bin.
    MTG will run in most clones though. Better to buy an original from Korea and know that you'll always have regular softeware updates.
    If Evolution works, why so many idiots?


  5. #5
    canine consultant Expert
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    over the Hill, and down the road
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Good-day mate.. hows things going..
    regards from OZ bassett

  6. #6
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bassett
    Good-day mate.. hows things going..
    Doing well Mr B.... sent ya an email

    Regards BC aka I2E
    If Evolution works, why so many idiots?


  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    there are even clones that will run the DS software without any problems at all. just to be safe, backup before you do anything to your receiver.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    this EMETABOX III is cloned by a Shenzhen company, it is of the same front panel as the original receiver. in this January they sold our more than 30000 pcs of this model, just in one month! How can that this receiver will not work with original software. Just do it.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Tel Aviv, ISRAEL (# 2)
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ****** say so that clone metabox would not accept original s/w.

    most receivers came from china were all cloned. like my micro-x receiver cloned silverboxx II from thailand.

    im sure it will work with original software.,

  10. #10
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shenzhen michael
    this EMETABOX III is cloned by a Shenzhen company, it is of the same front panel as the original receiver. in this January they sold our more than 30000 pcs of this model, just in one month! How can that this receiver will not work with original software. Just do it.
    Better yet try Dreamsoft in your clone.
    If Evolution works, why so many idiots?


  11. #11
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by F.U.R.B.
    irde*o say so that clone metabox would not accept original s/w.

    most receivers came from china were all cloned. like my micro-x receiver cloned silverboxx II from thailand.

    im sure it will work with original software.,
    Irdeto2 cards running fine in my Emetaboxes from Korea. So I don't know what you're on about.

    It also opens irdeto1 without cards....

    Silverbox runs different software from emetaboxes. So although it's UCAS it's not a direct clone.
    If Evolution works, why so many idiots?


  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Thank you for your help.

    Thanks for all your help.
    I will look for dreamsoft information .

    Thanks

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Thank you for your help.

    Quote Originally Posted by lucifer7
    Thanks for all your help.
    I will look for dreamsoft information .
    Thanks
    if that is indeed a clone and you are not sure, you better load MTG dated 28th of june 2005 as it has been reported to be much more friendly to clones (although this are rumors that it also has a time bomb on it). you have been warned, the risk is for you to take.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default stbwizard


    Does anyone have a link not at the Korean website for this program.
    The clone does not have the agila 2 sat loaded in. I need to connect with my box but i think i am having problems with null modem cable.
    Keeps telling me that there is no connection.
    Cant load anything into the box.
    Cheers

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need chinese channel key
    By ahbirdsss in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 19th August 2006, 22:08
  2. TVBS chinese channel
    By puzzola in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 20th January 2006, 10:10
  3. Another+Chinese+Saying
    By Jocelyn476 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 0
    Last Post: 29th December 2005, 18:46
  4. Chinese Dynasat III
    By tawia in forum RDI - English
    Replies: 13
    Last Post: 17th May 2005, 20:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top