Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: HUmax5400 ?

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default HUmax5400 ?

    Cardul de la GIGI tv merge oare in Humax 5400Z? daca il bag se poate intampla ceva rau? in sensul sa se strice sau sa se blocheze ...Multumesc .
    si inca o intrebare am , Ca sa pot vedea ceva cu key.bin la zi si Toh'ul actualizat ,am neaparata nevoie si de un funcard in Humax?Daca da,de unde pot procura un funcard in Cta...
    Multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Control View Post
    Cardul de la GIGI tv merge oare in Humax 5400Z? daca il bag se poate intampla ceva rau? in sensul sa se strice sau sa se blocheze ...Multumesc .
    si inca o intrebare am , Ca sa pot vedea ceva cu key.bin la zi si Toh'ul actualizat ,am neaparata nevoie si de un funcard in Humax?Daca da,de unde pot procura un funcard in Cta...
    Multumesc
    Poti sa folosesti orice cartela irde-to scazuta.Daca pui funcard trebe programata cu file irde-to.
    Cartela de digi nu se strica si nu se blocheaza dar nici nu merge.



  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Poti sa folosesti orice cartela irde-to scazuta.Daca pui funcard trebe programata cu file irde-to.
    Cartela de digi nu se strica si nu se blocheaza dar nici nu merge.
    Cum se programează cartela funcard cu file irde-to?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gymi multumesc pentru raspunsuri..
    Ramane deci sa gasesc un funcard programat(dar nu neaparat cu key la zi) si de restul se ocupa emulatorul din TOH si key.bin ul updatat
    Apel la amatori si profesionisti.. Un funcard in Constanta cine poate sa-mi livreze?Contra cost bineinteles.
    Am ramas mult in urma cu hoby ul asta,o sa mai stresez lumea pe aici in legatura cu sharing ul cu Humax 5400,pana acum din cat am sapat am inteles ca se practica. Dar nu ma grabesc,pentru inceput sa pun roata in miscare e suficient.
    Multumesc si numai bine !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca as vrea sa programez eu cartela respectiva? Am tot cautat softul de urcat pe ea si nu reusesc sa-l gasesc nicaieri .

    Un link si v-as fi mereu recunoscator.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raaspuns. As putea sa rog pentru unul care are toate cele 3 componente? Adica internal, external si flash file.

    Nu de alta dar am lucrat si la acelea .

    Multumesc

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fun nu ai nevoie decat de flash si external eeprom, cel intern nu se foloseste.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai cautat, am mai citit (binecuvantat sa fie Google si am gasit fisierele). multumesc pentru explicatii.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    La fun nu ai nevoie decat de flash si external eeprom, cel intern nu se foloseste.
    Fun cardul se programeaza cu calculatorul si cu humaxul prin RS232 sau altfel? Va salut.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti trebuie un programator, de ex. Infinity USB.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Io intrebam de fisiere ca am sters si apoi am facut upload la nishte fisiere care nu cred ca trebuiau sa fie acolo. Si acuma nu-mi ami recunaoste card-ul. Sa vad deseara daca merge cu ce am gasit. Era in sectiunea de la Humax de pe Crosat.

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @CONTROL baga un card de "BRUMERE" expirat ... nu trebe programat , nu iti trebuie programator bagi cardu si gata !

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    @CONTROL baga un card de "BRUMERE" expirat ... nu trebe programat , nu iti trebuie programator bagi cardu si gata !
    Miloo nu am decat un gigi valid care este in cutiutza lui..as fi vrut macar sa-l incerc,dar au zis mai sus ca nu o sa mearga..eu am bagat un simcard ) mai vechi si blocat,asa sa vad daca are vreo sansa ..dar nimic..Simurile de GSM stiam ca sunt compatibile hardware cu goldcardurile de odinioara )

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    56
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Iti trebuie un programator, de ex. Infinity USB.
    Am un Funcard 5 si va intreb daca pot sa-l programez pt. Humax 5400 cu un CAS INTERFACE 2 sau cu un Dynamite, merge cu oricare?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top