Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default mgcamd 1.29 AU MCT?

    A aparut pe crosat,a probat cineva?
    DM 500S-KLASSE

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se vorbeste ca face au la mct
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ceea ce de`acu nu mai poate face 1.29 curat
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce pachete de programe stie sa deschida Mgcamd In afara de gigi ?
    Multumesc
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  5. #5
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by siti View Post
    A aparut pe crosat,a probat cineva?
    Da, tocmai am probat eu si merg Mct-urile, mai putin Premium si Super-Dream.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe ce canal ai facut au?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca nu are un anume canal pentru au,
    La mine a facut pe Redline, pentru ca Mct intra cu share, din celelalt topic, newcamd free server.


  8. #8
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    pe ce canal ai facut au?
    Asa cu zice si colegul @istvanz, nu e un canal anume pe care sa faca AU.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default Mgcamd1.29a Mct

    Pe ce sat e Mct? Eu am instalat 1.29a, dar nu face au la tps si multivision. Mai trebuie instalat ceva?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mct+Redline ca mere si ala, este pe Hotbird13E
    Pentru Tps uitate in var\keys\mg_cfg la una din linii scrie Tps au, acolo schimbal la ( 05 )


  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tabaluga View Post
    Pe ce sat e Mct? Eu am instalat 1.29a, dar nu face au la tps si multivision. Mai trebuie instalat ceva?
    tot pe 13 e

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default au tps

    Quote Originally Posted by istvanz View Post
    Mct+Redline ca mere si ala, este pe Hotbird13E
    Pentru Tps uitate in var\keys\mg_cfg la una din linii scrie Tps au, acolo schimbal la ( 05 )

    Mg camd 1.29a si mgcamd 1.29
    Este fixat la (05) si tot nu merge. La pornire, sau reset merge 30 de sec apoi "negru". Dupa cateva minute o ia din nou, apoi "negru" si cred ca o tine tot asa, ca n-am mai avu rabdare sa verific. Premiere si restul fac AU fara probleme.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La tps au, keyile se dascarca de pe canalul france4, 5, etc. deci trebuie sa astepti pe acest canal si se creaza in var\keys un tps.au, daca deja ai unu stergel, si linia in mg_cfg este U: { 05 } .
    Daca nu mere numai stiu ce e.
    Mai incearca sa copiezi un tps.au dintru pachet de keys de azi.


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default O.K.

    Am sters vechiul tps si apoi France 4 si merge! Multumesc!
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default un pic de ajutor, va rog...

    Mai fratilor..sunt mai la inceput. Poate dati si voi o mana de ajutor va rog.
    1. Ce inseamna "au" - face "au" pe nu stiu ce canal..?
    2. Am dm-500, Gemini 4.20, cccam2.07, mgcamd1.29, fara posibilitate de imparteala deocamdata... cum fac sa vad canalele la care va referiti mai sus? MCT si Redlight?
    3. Tequilla merg cu ceva? Inafara de imparteala?
    4. Exista pe undeva o lista cu ce camuri merg la unele canale si ce camuri merg la altele?
    5. Gemini 4.20 am vazut ca nu are update keys din telecomanda. Ce trebuie sa instalez si de unde il iau pt a putea face treaba asta?
    6. In caz ca imi iau cheile manual si le pun prin ftp, ce site imi recomandati pt a fi sigur ca iau ce e mai bun
    7. Ce se intampla cu gigi ca face figuri rau de tot cu chei la zi...stiti ceva

    Daca se poate..explicati-mi si mie ca pt prosti 10x
    Last edited by doftoru; 21st February 2008 at 15:09.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top