Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrari cu AltDvb 2.1

    Buna tuturor!

    Am si eu o intrebare...
    Am un abo la Digi si am vazut ca din reciever pot selecta subititrarea pentru mai multe posturi (AXN, TV1000, etc), ceea ce nu reusesc sa fac si din AltDvb 2.1.
    Folosesc AltDvb 2.1 doarece pe PC am un skystar1 si ultima versiune de la AltDvb nu are suport pt skystar1.


    Evident intrebarea este daca se poate afisa subtitrarea cu ce am eu si daca da... cum?

    Va multumesc anticipat!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu altdvb nu merg subtitrarile pe G***Tv .Incearca cu MyTheatre.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms mult pt raspunsuri... ma apuc de testat \/

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca ma joc cu ele... dar imi scad variantele ...
    DVBViewer nu se intelege cu placa mea... nu o recunoaste deci a cazut.
    Mai am ProgDVB-ul pe care l-am sucit pe toate partile, am incercat si in softmode si desi nu face probleme, nici subtitrarea nu vrea sa o arate.
    Ramane MyTheatre, de la care am luat ultima versiune si cu care nu m-am jucat prea mult pana acuma. La prima vedere nici asta nu se lasa induplecat.

    O chestie ce nu prea stiu, daca merg in hardware mode, mai conteaza ce folosesc pt decodare video? (eu banuiesc ca nu, dar vreau sa fiu sigur).

    Sapaturile continua...

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da... am reusit cu MyTheatre, merge exccelent, dar intradevar doar in softmode. Nu prea pricep de ce nu vrea si ProgDvb-ul acelasi lucru dar... e f bine si asa.

    Multumesc tuturor pt ajutor!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    las ca e f bine si asa... pt ca am ultima versiune de la MyTheatre fara limitari , asa ca nu im trebuie neaparat ProgDVB.

    app dak vreti careva MyTheatre 3.38... dati un pm ca rezolvam cumva
    asta pe post de "multumesc"
    Last edited by Maniak; 19th February 2008 at 17:45.

  8. #8
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default subtitrare digifilm?

    am incercat si ma tot chinui cu subtitrarea la digifilm... nu stiu cum sa iau linkul catre teletext sau cum s eprocedeaza? si inca o mica pb... la digifilm 1 nu merge sonorul!
    merci
    Last edited by tzonner; 7th March 2008 at 16:16.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi postul 3 din acest topic.
    Ce program folosesti pentru vizualizare?
    Pentru sonor, trebuie editat (modificat cu o cifra) pid-ul AC3 al canalului respectiv. S-a mai discutat pe forum, incearca cu Search.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Eu folosesc AC3Filter si nu tre sa modific nimic nici un pid pentru sunetul AC3 de pe DF1
    Ai dreptate: daca exista codecul AC3 in sistem, nu trebuie modificat nimic.
    Daca nu e , se poate descarca de aici:
    http://ac3-filter.ro.malavida.com/d2...atuita-windows
    Aici s-a discutat:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=55160

  11. #11
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Vezi postul 3 din acest topic.
    Ce program folosesti pentru vizualizare?
    Pentru sonor, trebuie editat (modificat cu o cifra) pid-ul AC3 al canalului respectiv. S-a mai discutat pe forum, incearca cu Search.
    ms mult am rezolvat cu sonorul
    in schimb cu subtitrarea mai am pb. am instalat mytheatre dar nu inteleg si nu am gasit cum fac sau de unde import lista cu intelsatu?! adica am vazut cum trebuie setat dar nu reusesc sa import o lista de programe...

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesti lista cu fisierele .ini de care ti-am zis.
    Vezi aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=58990

  13. #13
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Folosesti lista cu fisierele .ini de care ti-am zis.
    Vezi aici:
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=58990
    am tot incercat nu pot sa-mi dau seama unde gresesc. alt dbv merge perfect imi apare no signal http://i28.tinypic.com/4nqdf.jpg

  14. #14
    Moderator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    240
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tzonner View Post
    am tot incercat nu pot sa-mi dau seama unde gresesc. alt dbv merge perfect imi apare no signal http://i28.tinypic.com/4nqdf.jpg
    deci am reusit sa scanez hotbirt si thor si merg. nu inteleg de ce nu vrea intelsat?!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca scanarea intregului satelit dureaza doar cateva secunde in loc de cateva minute cum e normal, inseamna ca ai uitat ceva: Dupa ce ai importat satelitul Intelsat si ai selectat LNB-ul (Ku-Lin) trebuie sa dai Apply (in stanga jos, in poza ta) apoi scanezi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top