Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default DigiTV nu mai da echipamente in custodie?

    Am vrut sa imi fac si eu un contract cu DigiTv asa ca am sunat la ei anul trecut(!) in Decembrie, si am facut un contract telefonic cu gandul ca in 14 zile o sa am antena si receptorul acasa, montate, activate, etc, cum scrie pe site la ei.
    De venit n-a venit nimeni de atunci, nici n-am fost sunat de vreun instalator, desi mi s-a promis asta de vreo 3 ori pana acum.
    Eu am sunat de cateva ori la ei, si vad ca tot nu se intrevede o instalare curand, asa ca am ajuns la impresia ca nu mai vor sa dea in custodie echipamente, pentru ca cineva de la centrul ala de relatii cu clientii mi-a zis ca pot sa-l cumpar daca vreau.
    Deci de cumparat se gaseste dar in custodie nu se mai poate?
    Ma bate gandul sa aleg alt operator de tv digital, si ma gandeam la Max sau la Focus.
    Voi ce ma sfatuiti? sa mai astept la DigiTV sau sa fac un contract cu alt operator?
    LE: sunt din Bucuresti, se pare ca e criza de echipamente pe aici
    Macar sa modifice pe site, sa nu mai induca lumea in eroare cu alea 14 zile.

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    digi da echipamente in custodie numai prin instalatorii autorizati. la casierii se da doar contra cost. contacteaza un instalator digi autorizat de pe website-ul digi care acopera zona unde locuiesti.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    digi da echipamente in custodie numai prin instalatorii autorizati. la casierii se da doar contra cost. contacteaza un instalator digi autorizat de pe website-ul digi care acopera zona unde locuiesti.
    Pai eu am sunat la call center-ul ala si de acolo mi-au zis ca ma anunta instalatorii inainte sa vina.
    Alt operator mi-a zis ca nu au instalatorii echipamente!
    Nici ei nu mai stiu ce se intampla.
    Eu n-am avut treaba cu casieriile, doar cu centrul lor, acolo am sunat, si nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa sun eu la instalatori.
    Nu stiu ce sa zic, am studiat si ofertele altor operatori, si nu-mi convin toate: la Focus nu am Eurosport (ca alegeam imediat Focus) Dolce e scump, Boom e aiurit...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Jabba View Post
    Pai eu am sunat la call center-ul ala si de acolo mi-au zis ca ma anunta instalatorii inainte sa vina.
    Alt operator mi-a zis ca nu au instalatorii echipamente!
    Nici ei nu mai stiu ce se intampla.
    Eu n-am avut treaba cu casieriile, doar cu centrul lor, acolo am sunat, si nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa sun eu la instalatori.
    Nu stiu ce sa zic, am studiat si ofertele altor operatori, si nu-mi convin toate: la Focus nu am Eurosport (ca alegeam imediat Focus) Dolce e scump, Boom e aiurit...
    Precizeaza din ce oras esti ca sigur primesti un raspuns!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    Precizeaza din ce oras esti ca sigur primesti un raspuns!
    Am spus in primul post ca sunt din Bucuresti.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai vazut ce grila subtire are Focus ? Cine ar alege un asemenea operator ?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai altceva ce sa aleg? Max?
    Ca de la Digi nu cred ca se mai instaleaza anul asta nimic

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    contra cost,in rate poti avea digi si miine
    Custodie...ehe..
    numai suna un prieten instalator,poate a mai ramas in tolba lui de valentine day
    custodie..,si cind te gindesti ca noi facem pe recuperatorii...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am dat spaga (sau ciubuc)de 100 lei sal eu in custodie alfel nul gasesti cel cu doua cartele la un abonament

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Contra cost te cred ca pot sa am oricand...cu bani ai orice
    Dar eu nu vreau sa cumpar receptorul lor, de unde stiu ca peste un an o sa mai fiu multumit de serviciile lor, de exemplu?
    Sa sun la instalatori si sa ma rog de ei in nici un caz...nu-mi plac purtarile astea comuniste cu "relatii", cunoscuti, etc...
    Pana la urma e vorba de o amarata de antena si un decodor, nu merita atata importanta.
    S-a ajuns pana si ca niste antene sa se instaleze "pe sub mana" cu interventii, cu pile, cu prieteni, tipic romanesc as zice.
    Dar macar din bun simt ar trebui sa modifice informatiile pe site sa nu mai induca lumea in eroare cu alea 14 zile.
    Nu stiu (inca) cine se ocupa cu reglementarea afisarii de informatii false in continutul site-urilor, ar trebui sa-i oblige sa actualizeze reclama aia mincinoasa, sa nu-si mai piarda si altii timpul ca mine.

    La Boom am incercat sa configurez un pachet, dar nu se poate, arata ca in imaginea de mai jos, cred ca au probleme cu site-ul.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    il am in custodie dar am dat o 100 lei alfel mergi la magazin si spune sa vi saptamana urmatoare

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ,,eu am dat spaga (sau ciubuc)de 100 lei sal eu in custodie alfel nul gasesti cel cu doua cartele la un abonament''

    In sfirsit cineva si-a dat seama care este calea cea mai rapida si 100% sigura de a-si procura echipament in custodie de la Digi...citesc de mult timp cum foarte multi printre care chiar si instalatori autorizati scriu ca nu sint echipamente....gresit! Echipamente au fost,sint si vor fi intotdeauna pt. cei ce vor sti sa-l obtina!

    ,,S-a ajuns pana si ca niste antene sa se instaleze "pe sub mana" cu interventii, cu pile, cu prieteni, tipic romanesc as zice''

    Asa este! Practic TOT ceea ce este bun in tara asta se obtine in continuare pe baza de relatii...

    ,,La Boom am incercat sa configurez un pachet, dar nu se poate, arata ca in imaginea de mai jos, cred ca au probleme cu site-ul''

    Fereste-te de boom pe cit posibil...in momentul de fata ar fi cea mai proasta alegere in materie de DTH...ei au probleme din pacate muuult mai mari decit site-ul...
    Parerea mea este ca in continuare varianta cea mai ieftina de a vedea programe diferite pe 2 tv-uri ramine Digi tv...urmat de Dolce tv...

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Jabba

    Un sfat: daca nu te grabesti prea tare, asteapta si tu data de 1 martie, sa se termine luna asta cu campania asta si p-orma vor fi echipamente la instalatori. Daca te grabesti poti incerca o preanregistrare la Call Center, si in limita posibilitatilor echipelor de service iti vor instala ei, dar si acolo e de asteptat...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Romania e o tara atipica,are o gramada de DTH-uri dar cu toata concurenta care este nu gasesti receptoare la Digi.Si concurenta sta cu mainile in san.
    Instalatorii sunt in criza de echipamente,cu toate ca la casierii e plin cu receptoare,iar acestia scrasnesc din dinti cand vad ca primesc echipamente cu portia.Se vorbeste ca doar unele firme primesc receptoare din plin,firme alese pe spranceana.Dar scandalurile legate de firme capusa nu sunt doar la Digi,ci si la Dolce si Boom,dar acolo cererea e mai mica sau firmele capusa mai multe.Ce sa-i faci?Asta e tara,astia sunt oamenii.
    " Ce sa-i faci?"-ABSOLUT NIMIC! Avem operatori de 3-4 ani pe piata,santem in era DIGITALA si tot c-an comunism traim!SA DAI SPAGA CA SA BENEFICIEZI DE un amarat de DTH nu mai la noi se poate ! Avem o piata imatura ,concurenta care DOARME, sloganu "CLIENTU NOSTRU..." a devenit " CLIENTU NOSTRU , FRAIERU NOSTRU"....ETC.SA IESI OLECA PE AFARA SI ACOLO SA VEZI SERVICI SI CONCURENTA....

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici in spania sa ai digi tv te costa 360 € aparat+antena+abonament baza pe un an ,insa nu iti da aparatul in custodie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top