Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    germany
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Conserva 1160 si misterul DiseqC 4in 1. Va rog ajutor!!

    Sint fericitul posesor al unui pachet DIGI_TV de vreo 2 saptamini.Din pacate ''CONSERVA'', cum o numiti voi ,m-a dezamagit cumplit.
    Am incercat sa instalez si canalele FTA germane si nu merge .Dupa citeva ore sau maxim 1 zi de functionare incepe sa apara Eroare 10 din minut in minut si trebuie sa-i dau setari fabrica .Asta dupa ore de sortat si sters programe. Dupa vreo 3 incercari si ore in sir pierdute am renuntat la FTA . In primul rind la scanare imi scrie ca a gasit vreo 300 de canale dar eu nu vad decit vreo 100 si dupa ce sterg din ele ''APAR altele'' ,ma intreb,de unde ca nu le vad. Am incercat cu un DiseqC(4 in 1) de tip 1.0 sa leg Intesat + astra+hotbirde si nu merge nici mort am setat o zi intreaga si tot nimic.
    Exista unii aici pe forum la care cica merge. Va rog mult sa-mi spuneti ce tip de Diseqc aveti? Update pri satelit incer sa tot fac si nimic. De ce? nu merge eu am versiune 1.07 iar primul sediu DIGI de mine e la 1400 km
    Pacat ca DIGI nu s-a gidit si la Useri cind s-au hotarit pt ''CONSERVA'' care e un reciver expirat din multe puncte de vedere.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    germany
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa-l fac sa mearga. Gresala a fost ca n-am instalat la íntrarea A
    nimic.Practic am inceput cu B;C;D la Switsh.Important e sa-i dai si un scan nou.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tu cred ca esti constient ca "CONSERVA" este numai pt Romania si nu pentru cei de-afara,nu? merge cu diseq 4 in 1 dar nu si cu motor.si nu iti ajunge 100 de programe? gandestete cat tim iti ia sa schimbi cu telecomanda de la 1 la 100.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NaSiS
    tu cred ca esti constient ca "CONSERVA" este numai pt Romania si nu pentru cei de-afara,nu? merge cu diseq 4 in 1 dar nu si cu motor.si nu iti ajunge 100 de programe? gandestete cat tim iti ia sa schimbi cu telecomanda de la 1 la 100.
    Merge si cu motor dar numai 4 sateliti.
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    germany
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clar ca merge cu 2 sau mai muti satelit insa problema e ca nu suporta FTA programe, cel putin la mine si nu cred ca merge la cineva fara probleme?Eu am stat de 2 ori cite 2 ore sa-mi sortez programele si dupa scurt timp ( ore sau cel mult o zi) incepe sa apara Eroare 10 smart card. Mi-e personal nu-mi face placere sa-mi petrec timpul liber sa sortez canale. Dupa Reset merge iar normal fara probleme.Poanta e ca cel putin o data la 2 saptamini apare ceva care necesita RESET si scanare noua si e
    deprimant sa tot stai sa cauti programe. Daca la cineva merge cu 3 sateliti fara probleme sa posteze aici .Poate ne invata si pe noi. Eu unu m-as bucura caci altfel ma vad nevoit sa sparg casa si sa trag cablu la Tv si si asta doar ca, reciverul( sa nu zic CONS....) nu e performant .

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm ca la mine merge cu 4 sateliti (1 vest, Astra 28est, Hotbird, 10est) la configuratia din semnatura de la Braila. Au fost 3 sateliti dar acum doua saptamini am bagat si 10 grade est de cind cu Antena3. (intre timp au bagat Antena3 si pe Digi dar nu am mai ajuns eu la Braila sa fac scanare, iar taica-miu ... prefer sa nu il las sa umble ca isi prinde urechile ). E adevarat ca m-am chinuit foarte mult cu sortarea programelor, dar am reusit sa le aduc la o formula multumitoare. Ideea e ca dupa ce le memorezi prima data le aranjezi in lista si abia apoi le stergi pe cele pe care nu le vrei. In acest fel ele isi pastreaza numerotatia fireasca.
    Ma gindesc ca acest receptor nu poate sa se descurce cu un numar prea mare de programe. Incearca si asa : nu da scanare totala, ia fiecare transponder in parte si fa ce am zis mai sus: memorare, aranjare in lista, sters canale inutile. Apoi alt transponder si tot asa. Si alege doar transponderele care contin canale pe care vrei sa le vezi pt. ca sint de exemplu frecvente doar cu codate sau doar cu shopping... Incearca cu 2-3 frecvente si daca merge... succes !
    N-am dat reset decit la montare prin ianuarie cind ma familiarizam cu receptorul. Poate am avut eu noroc... Si am si lista de 'radio'
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    44°25'12,23 N, 26°02'33,31 E
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [gresala - rog un moderator sa stearga mesajul acesta.]

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Diseq 1.2 motor la 1160

    Salut

    Sunt un cititor mai tacut al acestui Forum.
    Ajutati-ma si pe mine.Bag un satelit nou la "LNB" si este totul ok.Dar cand ma duc la setare Antena nu-mi da decat Intelsat.In rest i-mi apare peste tot si la TP-edith-scan etc.numai la setare antena nu.Si atunci cum pot eu sa mut si sa memorez pe un alt satelit pt.ca nu se poate.Eu zic ca nu se poate,dar poate este totusi unul dintre voi care s-a jucat mai mult cu Conserva sa a gasit totusi o rezolvare.

    Astept PA Pa

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Setare antena apare primul satelit din lista, adica Intelsat. Ca sa apara si altceva, trebuie sa te misti stanga dreapta (din sagetile respective) in timp ce esta marcat cu galben Intelsat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ajutor diseqc
    By bobyxxl in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 3rd December 2006, 18:15
  2. conserva 1160
    By iezuit777 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 29th November 2006, 11:51
  3. DiseqC si Update la 1160 NA
    By emil67 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 1st October 2005, 14:28
  4. DiSEqC 1.2 si receiverul HS-1160
    By satelitfan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 22nd September 2005, 11:02
  5. semnal conserva 1160
    By cristi_v in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 21st June 2005, 10:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top