Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Canale noi pe sirius 4

    B29
    Anonymous
    13.02.2008
    12265 H
    MPEG-2
    27500 3/4 4 BSS
    European
    new
    Don't
    work
    automatic
    serching
    (type manualy)
    Kanal D Romania -w- 101 102 Rom N 24 Romania -w- 201 202 Rom RTP Internacional Măe -w- 301 302 Por Alpha TV Bucureşti 401 402 Rom Musicmax (04-23) -w- 501 502 Hun Viva Polska -w- 601 602 Pol France 24 Français -w- 701 702 Fre France 24 English -w- 801 802 Fre Nat Geo Music -w- 901 902 Ita Italy & Italy 1001 1002 Ita World Fashion Channel -w- 1101 1102 Kiss TV -w- 1201 1202 Rom Antena 2 -w- 1301 1302 Rom

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    R.Moldova, or.Cimislia
    Posts
    305
    Posts Thanks / Likes
    Triax-0,88m (5E...75E); Amiko Mini HD SE; H-H Strong DM2100
    100 MB optica (unlim)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe dreambox cum se scaneaza frecventa asta?
    semnala arata ca e..95 %...dar nu gaseste nimic...nici daca bag vpid si apid manual..

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la echosmart/echolite 791 merge cu pid si cu vid
    am facut asa pid 101 vid 102 si pcr-pid 101
    apar NewCh sunt necodate 13 canale exact ca in lista
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costi_smile View Post
    pe dreambox cum se scaneaza frecventa asta?
    semnala arata ca e..95 %...dar nu gaseste nimic...nici daca bag vpid si apid manual..
    Baga manual, dar seteaza sa scrie in decimal nu in hex.
    SHALOM

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,ma uit la Nat Geo Music
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se fac miscari serioase de trupe,unele posturi se muta pe W2 ,altele noi vin pe sirius.Am gasit asta pe net:

    Incepind cu data de 15 Februarie 2008, emisia canalului RVE international va fi asigurata prin satelitul Eutelsat W2. Emisia prin satelitul Sirius, de pe care se difuzeaza in prezent programele RVEi, va inceta pe data de 29 Feb 2008. Dupa aceasta data canalul RVEi va putea fi receptionat doar prin satelitul Eutelsat w2. Datele de receptie ale satelitului Eutelsat w2 sunt: 16 grade Est, frecventa 11513 Mhz, polarizare verticala

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    la echosmart/echolite 791 merge cu pid si cu vid
    am facut asa pid 101 vid 102 si pcr-pid 101
    apar NewCh sunt necodate 13 canale exact ca in lista
    Eu tot nu am reusit.Am pus 101-102-101 si tot No channel imi apare.Ce-i de facut.Am Echo 791 cu versiunea 3.13.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil se mai lucreaza! Pe Topfield intra programele cu PID-uri manuale dar pe Globo 7010CR nu intra deloc; si Globo era un receptor de baza pentru DCS AKTA. Si programele nu sunt inca cele anuntate pe MAX info. Parca vad ce probleme vor fi pentru introducerea acestui nou TP pentru cei de departe care tot asteapta ... TARAF!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12226 nu merge nici pe Humax, nici pe SS2, arata semnal suficient (level si quality) dar nu gaseste nimic. Lipseste NID-ul si TID-ul.

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    PRAHOVA
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stim ce se intampla...dar pune ceva la cale "MAX"...asta...Ideal ar fi sa se mute cu totul pe SIRIUS...! Oricum macar si-au schimbat sigla si parola...Vor urma si altele. Asta daca nu vor sa ramana de caruta...adica pe ultimul locccccc...!
    MARELE..MOGUL

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca sunt chiar pe ultimul loc.

  14. #14
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus View Post
    Eu tot nu am reusit.Am pus 101-102-101 si tot No channel imi apare.Ce-i de facut.Am Echo 791 cu versiunea 3.13.

    la fel am si eu

    eu am pus la rand toate PID si VPID si PCR -PID si apoi am dat scan
    nu mi-a aparut nimic gasit , dar in lista erau 13 canale NewCH free FTA

    deci trebuie sa mearga si la tine
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Galati
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus View Post
    Eu tot nu am reusit.Am pus 101-102-101 si tot No channel imi apare.Ce-i de facut.Am Echo 791 cu versiunea 3.13.
    Dupa scanare manuala,chiar daca zice"No channel",da-i exit si vezi ca le baga la coada listei cu numele "New channel"
    HH 0,90 ; Echosmart 770, 690, Alma s2200

    - Beauty is in the eye of the be(er)holder -

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top