Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default stie cineva ce inseamna eroarea asta la DVB viewer ?

    stie cineva ce inseamna eroarea asta :


    "Cannot set Tunerstatus (wrong settings), error:
    0x90010115 (Unknown Error Code)"

    la DVB viewer ? Placa este Sky Star 2 rev 2.6 , instalata ok, cu toate setarile default.

    Poate sa fie din cauza ca antena nu este orientata bine, adica sa nu am semnal? sau e din placa/ ...sau?

    Multumesc mult.

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ai sau nu ai semnal. Poate fi de la faptul ca nu ai semnal. depinde si ce core folosesti. Daca folosesti filtru lu marfi nu tre sa dea eroarea asta.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi vatanasiu,

    Eroarea de care vorbesti si pe care DVBViewer o afiseaza cind deschizi aplicatia nu vine de la lipsa de semnal.Chiar si cu aceasta eroare,dar cu semnal in placa poti vedea programele,numai sa dai clic si s-o indepartazi.Eu cred ca la instalarea programului unele fisiere nu s-au setat potrivit.E un conflict intre unele driverele Tehnisat,depinde ce versiune folosesti si DVBViewer,care are filtre grafice ce trebuie alese si sa corespunda.Incearca DVBViewerTe si probabil scapi de eroare.Daca vrei sa verifici daca versiunea folosita de tine nu-ti mai da eroare,n-ar fi rau sa indepartezi alte aplicatii ale placii SS2,cum ar fi ProgDVB si altele.Se prea poate ca unele filtre sa fie inregistrati sub acelasi cod desi apartin altor aplicatii.
    succes,satelescu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce inseamna asta?
    By johnny-m in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2006, 08:55
  2. asta ce mai inseamna??
    By pelisor in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 1st June 2005, 11:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top