Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default kathrein 910 - porneste singur

    Salut,
    Am un Kathrien 910 de 1 W si de multe ori patesc urmatoarea chestie:
    dupa un timp porneste singur.
    Am intrat in menu dar n-am reusit sa gasesc ceva legat de chestia asta.
    Eu am imaginea AAF1.2

    A mai patit cineva? si daca da cum a rezolvat?
    multumesc.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aceeasi manifestare ! dar cu AAF1.3a-14w ...o sa incerc cu imaginea 1w ...ca ma gandesc ca de acolo i se trage ...de la puterea absorbita in stand-by si relatia soft cu sursa STB !

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit la fel cu img.originala dar cand am schimbat img.nu mi-a mai facut.
    Oricum l-am schimbat la ROMKATEL.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Am aceeasi manifestare ! dar cu AAF1.3a-14w ...o sa incerc cu imaginea 1w ...ca ma gandesc ca de acolo i se trage ...de la puterea absorbita in stand-by si relatia soft cu sursa STB !
    Am kathy cu aaf 1.3a de 1w si nu a pornit niciodata singur. nu cred ca e ceva de software, mai degraba hardware...

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Porneste noaptea pentru a face update la EPG si nu mai intra in stand by, ba chiar se blocheaza uneori.
    In image AAF 1.3a exista posibilitatea de a deactiva functia de update a EPG-ului.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @PepsiLight:
    Cred ca ai dreptate, cateodata il gasesc cu mesajul update EPG "x"%
    Poti sa-mi spui mai exact cum se dezactiveaza update EPG in imaginea AAF1.3A?
    Multumesc.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dezactivare update epg:
    menu -fav (butonul rosu) addon manager-epg konfig-epg update

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top