Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: PLS HELP!

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default PLS HELP!

    salutare....am nevoie de cateva lamuri legat de progDVB....in ultima saptamana merge foarte greu....orice canal decodeaza ...solicita procesorul la 80-90% si nu sunt canale HDTV...

    stie cineva care este prob? am instalat si ultima versiune 4.53 si tot la fel....am reinstalat codecurile ....la fel...

    inainte mergeam cu mainconcept codec....si aveam max 35-30% solicitat proc.


    daca este cineva binevoitor sa ma ajute si pe mine cu o arhiva exe a unui progDVB cat mai stabil + codecuri de riguare.Multumesc anticipat..

    Astept sugestii

    Mentionez ca am urmatoarea configuratie PC:

    CPU 2600 Semprom
    MEM 512 DDRAM - 400 mhz
    VGA GeForce 4 Mx 440 - 64 Ram
    HDD 1x40 GB 1x 80 GB
    Sound Card Creative Audigy 2
    SS2 rev 2.6 c
    MB Azrock KT 600

    nu ma intereseaza HDTV... ci doar programele usuale (viva, mtv, vh1) sa rulez sub 40% din procesor.....

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu procesor "semprom" si mb "azrock" nici nu ma mira

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristi
    cu procesor "semprom" si mb "azrock" nici nu ma mira
    care e problema , la mine pe ECS + Athlon XP 2000+ merge super bine, fara nici o problema, si inainte pe 1700+ cu 256 mb DDR Ram mergea la fel de bine. Conteaza sa fie sistemul curat, nu umplut de registri si lucruri inutile

    Semnatura se incarca...

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by claudiuw
    Quote Originally Posted by cristi
    cu procesor "semprom" si mb "azrock" nici nu ma mira
    care e problema , la mine pe ECS + Athlon XP 2000+ merge super bine, fara nici o problema, si inainte pe 1700+ cu 256 mb DDR Ram mergea la fel de bine. Conteaza sa fie sistemul curat, nu umplut de registri si lucruri inutile
    Glumeam eu stiu de procesor Sempron nu Semprom si de placa ASrock nu AZrock marog...

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza 4.53.1 (ultima versiune) www.progdvb.com ....e ok
    la versiunea 4.53 e o problema cu codecurile ...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi.... raspunsul tau nu m-a satisfacut....sau tu esti aici sa corectezi greselile de scriere ale altora?

    in fine... multumesc lui @yang pentru raspunsul prompt si la subiect...

    Best Regards All
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...cat despre codecuri, daca vreti ultimul Elecard mergeti la www.moonlight.co.il si downlodati Moonlight-Elecard MPEG Player 3.0.....pentru keygen da-ti-mi PM cu mailul vostru...l-as pune aici dar nu stiu cum..

    ...si un moderator sa mute acest topic la PlaciDVB...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai problema cu codec instaleaza "Codec Pack de ELISOFT v14.0"
    este complet si se gaseste pe http://codecpack.elisoft.net/

    bafta

    Ps Pagina este in spaniola dar intalegi tu



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top