Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default Duolabs ProgBee Phönix Programmer inkl. USB & Serial Kabel

    INTREBARE :


    "Duolabs ProgBee Phönix Programmer inkl. USB & Serial Kabel" este echivalentul la "Programator Phoenix(3.57-6MHZ)" de la elstar ?

    adica http://cgi.ebay.de/Duolabs-Progbee-P...hippingPayment

    este la fel cu

    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...0146590c1d85f0

    ma intreb daca pot baga un oarece card in ele, de la digi, focus sau altii (adica abonament platit), care normal intra intr-un receiver dar sa-l folosesc pe un skystar2 adica pe calculator... sau mai trebuie si altceva ?
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vladro2 View Post
    INTREBARE :


    "Duolabs ProgBee Phönix Programmer inkl. USB & Serial Kabel" este echivalentul la "Programator Phoenix(3.57-6MHZ)" de la elstar ?

    adica http://cgi.ebay.de/Duolabs-Progbee-P...hippingPayment

    este la fel cu

    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...0146590c1d85f0

    ma intreb daca pot baga un oarece card in ele, de la digi, focus sau altii (adica abonament platit), care normal intra intr-un receiver dar sa-l folosesc pe un skystar2 adica pe calculator... sau mai trebuie si altceva ?
    G-BOX PT WINDOWS,Phoenix pe serial,si merge.Vezi ca nu face update,pe 9 a fiecarei luni mergi la orice magazin ,bagi cardul in receptor, faci update, si gata, vezi din nou!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hack2006 View Post
    G-BOX PT WINDOWS,Phoenix pe serial,si merge.Vezi ca nu face update,pe 9 a fiecarei luni mergi la orice magazin ,bagi cardul in receptor, faci update, si gata, vezi din nou!
    cum adica sa merg la magazin, sa bag cardu in receptor si sa fac update ? deci sa-mi reincarc cardul, daca e de la focus, nu ? sau sa-mi platesc abonamentul, cred ca la asta te referi...
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Abonamentul il platesti obisnuit .
    Cind nu mai decodeaza , mergi cu cardul la un magazin de sat si il bagi intr-un receiver sa faca autoupdate la subscriptie .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti/Pajura
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Abonamentul il platesti obisnuit .
    Cind nu mai decodeaza , mergi cu cardul la un magazin de sat si il bagi intr-un receiver sa faca autoupdate la subscriptie .
    pare destul de complicat deoarece nu stiu daca datele ca a facut update ramin pe card sau pe receptorul magazinului. la fel de bine as baga cardul direct in kaonul care-l am inca acasa dar nu pt mult timp ca-i in custodie si l-as da inapoi, oricum ce vad acum e pe skystar... deci asta inseamna pe un receptor normal "software autoupdate" ? ba nu, cred ca-i partea din meniu in care iti arata de cind pina cind e activat cardul... las sa-mi vina intii comanda, vad ca nu se misca inca nimic la ce am comandat pe ebay, inca nu mi-au "tras" suma de pe card... mai bine bifam optiunea paypal dar nu era contul confirmat ... asa e cind cumpar prima oara de pe net... cica-mi vine prin DHL , intimplator au sediul pe la piata unirii... i-mi urez bafta !
    area51channel6.homelinux.com - Am revenit dar din pacate nu mai am aceasta adresa pe dyndns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top