Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LNB ul e de vina!

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista o incompatibilitate intre SS2 si anumite LNB uri (no name in general).Inverto, invacom, MTI,sharp etc ar fi de preferat.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Roteste putin lnb-ul stinga-dreapta.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti a mers vreodata LNB ul cu SS2?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cumva SS2-ul este legat in loop cu alt receiver? Unele receivere trimit tensiune catre LNB chiar si in St-by. Inainte de a opri receiverul, pune-l pe un canal vertical.

  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iete în semănătură modelu' meu. Merge în toate poziţiile.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am aproape aceeasi problema, nu am semnal pe polarizare orizontala folosind ALT-DVB 2.1. Daca folosesc DVBViewer livrat de producator totul este ok semnal si pe orizontala si pe verticala ?
    Mentionez ca am un skystar 2, LNB Maximum SF-10, offset 0.9 semnal pe verticala intre 75-100% iar Q=100% pe 13E

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man ai schimbat LNB ul? Eu am stat la cineva 5 ore odata ca avea LNB nou si ii mergeau doar programele din banda joasa dar la fel ca si tine nu a vrut sa schimbe LNB ul ba chiar mai mult trimisese un SS2 inapoi la oradea pe motiv ca ar fi defect.Dupa 5 ore de chin am reusit sa il conving sa schimbe LNB ul nou cu o vechitura si surpriza mergea uns SS2 ul.Ar mai fi si solutia de mai sus adik rotirea LNB.

  9. #9
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    darkkoder ai incercat cu mai multe programe ?
    Eu sunt incepator am tot sistemul de vre-o 2 saptamani si la indemnul unor prieteni am folosit doar ALTDVB. Surpriza mare a fost cand am incercat acum 2 zile DVBViewer si azi ProgDVB , tot ce ieste pe orizontala intra perfect............
    Apropo poate cineva sa imi dea un link de download pentru o versiune mai veche de ALTDVB gen 2.0 cine stie poate merge .... sau poate vre-o rezolvare ........ sincer sa fiu fata de DVBViewer si ProgDVB ALTDVB are 10 clase peste

  10. #10
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @darkkoder Nu ai precizat daca ai incercat sa inlocuiesti LNB ul cu unul compatibil, cum am recomandat.Inca mai astept un raspuns!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top