Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default TVRI nu, RSc1,2,3 da?


    La mine a pe dos ca de obicei, imi da scrambled pe TVRI (semnal a bun), in schimb vad Riscurile 1,2,3...Are cineva vreo idee?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by fintft View Post
    La mine a pe dos ca de obicei, imi da scrambled pe TVRI (semnal a bun), in schimb vad Riscurile 1,2,3...Are cineva vreo idee?


    zi merci ca merge si stai pe burta
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vazut in seara asta la cineva. Scrambled pe TVR dar audio mergea. Am facut un TP scan si gata. Apoi am sters vechiul canal si l-am mutat pe cel nou unde trebuia.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect. Un scan micut si TVR se vede.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    Canada
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TVRi pe Galaxy25 @ 97W

    Freq: 11936
    SR: 20000
    fec: 3/4
    SID: 110
    Vpid: 1319 (asta s-a schimbat, era 1360 inainte)
    Apid: 1320


  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine se intampla ceva ciudat pe TVRi am sunet si nu am imagine am facut si update la SW pe Pansat 3500 si la fel...fratilor are cinveva imagine pe TVRi? asta se intampla de cateva zile

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit.. pare a fi un bug sau ceva corupt in sw, am dar rescan la sat si a luat-o

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Satnsound 6600 IR

    Cum pot programa Satnsound 6600IR pentru TVRi ?
    Nu stiu cat este PCR . (FREQ 11936 H ,SR 20000 , VPID 1319 , APID 1320 )

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onu15 View Post
    Cum pot programa Satnsound 6600IR pentru TVRi ?
    Nu stiu cat este PCR . (FREQ 11936 H ,SR 20000 , VPID 1319 , APID 1320 )
    AM REZOLVAT

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pittsburgh, PA, USA
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite, am si eu problema pe care tu ai avut-o. Am un receiver satnsound 6600IR si nu reusesc nimic. Sunetul e bun, imaginea insa lipseste.
    Nu sunt educat in domeniul reciverelor, dor banuiesc ca problema la mine e ca nu pot sa introduc nimic la "skew" care e postat peste tot ca ar trebui sa fie 3/4. Eu cand introduc datele pentru setare, sare peste acest camp, ca si cum ar fi inactiv (nu are nici o cifra care sa poata sa fie schimbata.
    Am canale care merg si sunet si imagine, dar acele nu ma intereseaza.
    Poti sa ma ajuti?

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    American Samoa
    Posts
    696
    Posts Thanks / Likes

    Default


    vezi daca receptorul tau scaneaza transponderul unde e TVRi,

    Quote Originally Posted by nsecasan View Post
    Uite, am si eu problema pe care tu ai avut-o. Am un receiver satnsound 6600IR si nu reusesc nimic. Sunetul e bun, imaginea insa lipseste.
    Nu sunt educat in domeniul reciverelor, dor banuiesc ca problema la mine e ca nu pot sa introduc nimic la "skew" care e postat peste tot ca ar trebui sa fie 3/4. Eu cand introduc datele pentru setare, sare peste acest camp, ca si cum ar fi inactiv (nu are nici o cifra care sa poata sa fie schimbata.
    Am canale care merg si sunet si imagine, dar acele nu ma intereseaza.
    Poti sa ma ajuti?
    FORUM RULES
    Nomad Iresponsabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top