Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default humax + cartela max

    salutare
    humax 5400z + cartela (originala) max + modul matrix cam ...toate programele de pe max dupa 1-2 minute ingheata, cartela nu se updateaza, iar pentru a le face sa mearga din nou tb sa scot si sa bag din nou modulu matrix...

    am inteles ca ar fi o rezolvare cu un modul viaccess ? este adevarat ? merge max + update la cartela cu asa ceva? daca da, imi recomandati ceva anume ?

    humax 5400z... ToH3.4 HoT10.3

    multumesc frumos

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exista soft pentru matrix sa mearga cardul de max dar nu face update, asa ca solutia e un cam Viacces rosu sau negru.Fa o strigare la shop...
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Ce CAM Matrix ai ? Am mers mai bine de un an pe MAX cu Matrix Revolution (soft v2.25) , card viacces , si mai ales cu un receptor mult mai ''mofturos'' decat al tau : Nokia 9600 ; rezultate - multumitoare (update card ok).
    Solutii? Ar fi bine sa te reorientezi spre un receptor ce are CAM integrat , de preferat multisistem (modelul il alegi tu) .

  4. #4
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceasi problema am avuto si eu. Am rezolvato cu un cam viacces negru.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ms mult de raspuns...matrix camu e f vechi...asta mai avea tipu de la care l-am luat printr-o debara e un matrixreloaded rev:1.01 ) din 2002..dar as dorii sa mearga update...achizitionarea unui nou receiver nu este o solutie buna pt mine...il am deja pe cel de la max....dar nu il folosesc....am nevoie si de celalte pachete de programe non-FTA ))...
    multumesc mult de ajutor..cred ca o sa incerc un viaccess..sa vedem..

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    salutare
    humax 5400z + cartela (originala) max + modul matrix cam ...toate programele de pe max dupa 1-2 minute ingheata, cartela nu se updateaza, iar pentru a le face sa mearga din nou tb sa scot si sa bag din nou modulu matrix...

    am inteles ca ar fi o rezolvare cu un modul viaccess ? este adevarat ? merge max + update la cartela cu asa ceva? daca da, imi recomandati ceva anume ?

    humax 5400z... ToH3.4 HoT10.3

    multumesc frumos
    HAy eu am un zeta-cam albastru si merge perfect cu cartela max tv si humax 5400 z,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top