Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Max pe DM500

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default Max pe DM500

    Salutare!
    Am pus o cartela de Max (viaccess) pe un DM 500, dar cu CCcam functioneaza doar vreo 5 programe,celelalte merg cateva secunde si imaginea se blocheaza...
    Ce trebuie facut pentru a nu fi probleme?
    merci mult!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by clasix View Post
    Salutare!
    Am pus o cartela de Max (viaccess) pe un DM 500, dar cu CCcam functioneaza doar vreo 5 programe,celelalte merg cateva secunde si imaginea se blocheaza...
    Ce trebuie facut pentru a nu fi probleme?
    merci mult!
    incearca si tu in gbox:P) daca nu merge .... te ajutam:P)

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!
    Am descacrcat de la croati o arhiva gbox care contine un director var (keys,bin,script) si mai e acolo inca un fisier "gbox". Fisierele din var stiu unde sa le bag,dar cu restul ce fac?
    Va rog un pic de ajutor!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema o am si eu cu card tvr ...merge TVR 1 dar TVR 2 se opreste dupa cateva secunde in gbox 2.1B .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Aceeasi problema o am si eu cu card tvr ...merge TVR 1 dar TVR 2 se opreste dupa cateva secunde in gbox 2.1B .
    posibil ca cartelele alea sa nu fi facut au....
    am inca gbox si sincer merge si cu card si fara.... deci ...
    detalii exact ce si cum ai setat daca vrei sa te ajutam

    si @clasix
    daca ai luat arhiva aia faci asha
    gbox merge in /var/bin atributes 755
    cwshare ----/var/keys atributes 755
    gbox_cam.sh---/var/script atributes 755

    baga un ignore.list si un ident.info la zi si te-ai scos.

    acuma fiecare rand nu il scriu nici eu ...

    merge la prima keye

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acearca cu Newcamd 6.10b modificat is nu mai ai nicio problema.

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clasix View Post
    Salutare!
    Am pus o cartela de Max (viaccess) pe un DM 500, dar cu CCcam functioneaza doar vreo 5 programe,celelalte merg cateva secunde si imaginea se blocheaza...
    Ce trebuie facut pentru a nu fi probleme?
    merci mult!
    1. Taie toate liniile si vezi daca merge mai bine. E posibil sa ai un overflow datorita a prea multor cereri de citire a cardului. Pare putin probabil pentru ca sunt multe carduri max la sharuiala dar alta explicatie nu vad.
    2. Verifica daca nu cumva in configul cccam nu ai blocate anumite SID-uri.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite-l ca traieste hello @SatWien :-d wb!

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    1. Taie toate liniile si vezi daca merge mai bine. E posibil sa ai un overflow datorita a prea multor cereri de citire a cardului. Pare putin probabil pentru ca sunt multe carduri max la sharuiala dar alta explicatie nu vad.
    2. Verifica daca nu cumva in configul cccam nu ai blocate anumite SID-uri.
    Salutare!
    Dreamul nu e legat la sharing, pur si simplu se vrea functionarea fara probleme a unui card viaccess pentru max,ca pe orice alt rec.cu viaccess incorporat.Fara alte complicatii (sharing,etc) ,(deocamdata).

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat problema ptr cartela via. ptr tvr . Am bagat gbox 2.25c si merge , nu m-am gandit ca e de la versiunea gbox-ului. Poate ca asa se rezolva si la MAX.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am bagat Camd3.894 si merge cartela de max fara probleme.Nu stiu de ce nu am incercat mai devreme...
    Merci tuturor pentru sfaturi!
    Bafta!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default max tv cu cartela oficiala

    Quote Originally Posted by clasix View Post
    Am bagat Camd3.894 si merge cartela de max fara probleme.Nu stiu de ce nu am incercat mai devreme...
    Merci tuturor pentru sfaturi!
    Bafta!
    Salut.
    Doar ai instalat camd 3.894 si atit?Nu ai facut nimic altceva?Eu nu reusesc sa deschid inca max-ul.Nici cu camd, nici cu cccam.Incep sa cred ca am probleme cu lectorul de card din dm 500.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by corneliu66 View Post
    Salut.
    Doar ai instalat camd 3.894 si atit?Nu ai facut nimic altceva?Eu nu reusesc sa deschid inca max-ul.Nici cu camd, nici cu cccam.Incep sa cred ca am probleme cu lectorul de card din dm 500.
    salutare!
    Doar atat,am descarcat Camd3.894 si configul pentru el,si vad ca merge fara probleme...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top