Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default problema humax5400z :(

    salut...
    a aparut..nu chiar de curand o problema cu humaxul meu 5400z...
    nu mai pot vedea nici o subtitrare pe nici un fel de canal din cele transmise si receptate cu ajutorul teletextului .. cele care sunt atasate direct si transmise odata cu filmu..merg...ca nu au incotro...
    ce i-as putea face ? (tps, premiere,etc- nici o urma de subtitrare)

    thx

    edit: ToH3.4 HoT10.3

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum as putea sa vad pe Hummy subtitrarea la gigi film si la discovery din pachetu gigitv?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de gigi nu am nevoie )) am cartela max + lunile urmatoare pt celalate tv-uri le fac abonamente de boom...asa ca nu va mai dati destepti..nu toata lumea vrea digi...iar aici din cate stiu e un forum sa pui intrebari...la misto toata lumea se pricepe...

    la inceputuri..la primele softuri..mergeau subtitarile...la TOATE pachetele....aa am uitat sa adaug tv cabo, d+ am mai uitat din ele ca acuma din cate stiu nu merg...asa ca nu le-m mai pus...
    cu engleza ma descurc cat sa vizionez un film dar ar fi de folos si o sub in eng..iar pt cele care trasmit in franceza, germana , spaniola.. cu atat mai mult....

    va multumesc
    p.s:toata lumea se ascunde in spatele lui digitv..nimeni nu e instare sa dea o solutie...
    sunt dezamagit...si degeaba va uitati la posturi ca nu in aia sta stiinta...humax am de ani buni..dar nimeni nu sa nascut invatat

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @alsta
    Nu stiu cine te-a suparat asa tare, nu vad nici un post mai sus, doar daca nu a fost sters...
    Premiere nu are subtitrari de nici un fel, iar TPS are subtitrare DVB (tasta galbena) sau prin teletext TV (pag. 889).

  5. #5
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A dat cu bâta-n baltă. ''nickey4321'' a pus la rândul lui o întrebare şi ''alsta'' a considerat-o răspuns.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am enumerat ....cateva pachete...acuma este o problema destul de stresanta..fie ca e tps..sau alt pachet mai mult sau mai putin vizionat...reciverul are o problema la subul DVB se blocheaza....iar pana si la cea teletex afiseaza cateva linii desub... are o mica tentatie...dar apoi...ca prin minune...block & necesita reset receiverul

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alsta View Post
    eu am enumerat ....cateva pachete...acuma este o problema destul de stresanta..fie ca e tps..sau alt pachet mai mult sau mai putin vizionat...reciverul are o problema la subul DVB se blocheaza....iar pana si la cea teletex afiseaza cateva linii desub... are o mica tentatie...dar apoi...ca prin minune...block & necesita reset receiverul
    Servus,

    Ai incercat reinstall la firmware !?

    Pe al meu 5400 s-a asezat muntele de praf ... asa ca nu stiu ce, cum si in cefel mai mere ...da' eu asa as face : as rescrie softul !

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rescris softu :d

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germania
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default linux pentru humax?

    Salut,
    Am pe calculator Linux (ubuntu) si nu mai pot folosi programe ca humay toolbox sau DSR 9500 etc. Poate cineva sa ma ajute daca pentru Linux sint programe cu care se poate pune un pach , seting sau key in humax 5400
    multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top