Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default Diablo cam si Focus card

    Salutare,

    Sunt proaspatul detinator al unui cam Diablo. Am vazut ca este comaptibil cu cardurile originale Conax. Am introdus cardul in cam, cam-ul in receiver. Cam-ul recunoaste card-ul dar mai departe nu face nimic.

    Daca are cineva aceasta combinatie va rog sa imi dati si mie mai multe detalii. Deocamdata cam-ul este cu soft original, asa ca acolo nu am facut nici o modificare.

    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus pe Diablo

    Modifica softul original cu ultimul soft aparut Diablo si nu ai spus ce receptor ai.
    Ca sa modifici camul ai nevoie de cas interface 3.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este un HUMAX 5400z plus. Cam-ul am vazut ca este compatibil.

    Deci sa inteleg ca odata facut update-ul la CAM ar trebui sa mearga?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus Diablo

    Quote Originally Posted by doroftei View Post
    Este un HUMAX 5400z plus. Cam-ul am vazut ca este compatibil.

    Deci sa inteleg ca odata facut update-ul la CAM ar trebui sa mearga?
    Da merge si face si AU.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge intradevar. Singura faza e ca se tot blocheaza. mai trebuie setat ceva anume in meniul cam-ului?

    Multumesc mult pentru informatiile de pana acuma.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doroftei,pune emu pe on in config
    Bafta

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am pus dar degeaba . Alta idee?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune ultimul soft "Stealth 2.37" si dupa, cauta France5 si acolo face AU...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc la toti pentru ajutor. Problema este ca io am nevoie sa-mi mearga FOCUSSAT si nu TPS. Asta ca sa pot sa folosesc subscriptia pe care o am.

    Alte idei sau daca mai are cineva combinatia asta si ma poate ajuta v-as fi mereu recunoscator.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doroftei View Post
    Multumesc la toti pentru ajutor. Problema este ca io am nevoie sa-mi mearga FOCUSSAT si nu TPS. Asta ca sa pot sa folosesc subscriptia pe care o am.

    Alte idei sau daca mai are cineva combinatia asta si ma poate ajuta v-as fi mereu recunoscator.
    Eu am si merge. Vezi ca in meniul principal sa ai ON la Conax (deschizi CAM in meniu) si sa ai 1.Cards 2.Emu la Priority tot in meniu.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru ajutor. Acuma merge totul brici. trebuia sa pun din meniul ToH la config CARD+EMU.

    Problema mea este acum ca desi am toate cele activate pe DIABLO nu-mi decodeaza nimic. Trebuie sa mai studiez. Oricum multumesc inca o data pentru ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top