Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Spoleto-Focsani-Italia
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema decoder DIGITV - zero alimentare pentru LNB!

    Fratilor...cred ca despre problema aceasta nu s-a mai scris in acest forum o noua surpriza a conservelor GigiTv Decoderul nu alimenteaza lnb-ul si prin urmare....zero tignal! Are cineva vreo hidee!?!?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da. ai setat Diseq OFF. seteaza inapoi pe Diseq A/B sau ... nu stiu in acest moment pe care trebuie setat insa pune ceva la Diseq si sa nu fie pus pe OFF.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Spoleto-Focsani-Italia
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat toate optiunile de la Diseq..insa nimic... Ce-am facut insa....
    am conectat la iesirea 'LOOP out ' un alt decodor si....acum merg amandoua perfect. Daca il sting pe cel de-al doilea( adica cel bun) iar dispare semnalul. Am incercat si cu testerul si nu da nimic imi vine sa dau cu el de pamant.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Spoleto-Focsani-Italia
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si.....nimic... L-am dus inapoi la caserie si mi-au zis ca trebuie sa-l trimita la Bucuresti si ca dureaza cam 3 saptamani-1luna Sa va fie rusine DIGI TV!?!?!?!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fa un scandal. ce draq. tu platesti abonament, ai garantie si nu poti sa ai Digi 1 luna? macar sa-ti dea un receptor pana cand al tau este trimis inapoi ...

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by veremistar
    am incercat si.....nimic... L-am dus inapoi la caserie si mi-au zis ca trebuie sa-l trimita la Bucuresti si ca dureaza cam 3 saptamani-1luna Sa va fie rusine DIGI TV!?!?!?!


    Omule, tu ai citit contractul? 3 ZILE....in 3 zile sunt obligati sa-l repare si daca nu reusesc tre sa-l inlocuiasca...nu te lasa fraierit...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i un factory set si vezi minunea, am patit-o si eu, de m-am kkt pe mine ca l-am ucis. Dar nu....
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    constanta
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Helppp Meee

    Salut
    Spuneti-mi Va Rog Si Mie Ce Sa Fac Cu Decodorul Meu Ca Sare De La Un Program La Altul...oi Fii Setat Eu Ceva La El?sau E Mort? Este Un Hyunday Hss
    Am Fost Sfatuit Sa-l Schimb Cu Un Humax?este O Afacere?asta De La Digi O Fii Bun? Ce Humax Este Mai Bun?cam La Ce Pret Ajunge?
    Multumesc

  9. #9
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-i un factory reset si apoi rescanare. sau scoate-l din priza apoi da-i drumul dupa 1 minut si s-a rezolvat.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    constanta
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se pot prinde posturi hotbird?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu trimiti decodorul , umbla tu in sursa, vezi ca ai niscai condensatori umflati...
    eu asa am rezolvat multe scoase din garantie demult
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    constanta
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Astea?
    http://www.flysat.com/hotbird.php
    pui inca un lnb pe antena,dar iti va trebui un suport de 2 lnb-uri adica asta;
    OFERTA SISTEM
    PENTRU 2 LNB-uri DIGI TV

    http://www.tehnicb.ro/


    salut
    cam cate posturi se prind pe hortbird cu al doilea lnb?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by veremistar View Post
    Fratilor...cred ca despre problema aceasta nu s-a mai scris in acest forum o noua surpriza a conservelor GigiTv Decoderul nu alimenteaza lnb-ul si prin urmare....zero tignal! Are cineva vreo hidee!?!?
    E din primele serii?alea aveau o siguranta pe iesirea de lnb sau daca nu,ai posibilitatea de al duce la ceva atelier de reparat tv,o dioda pe 30 v cade de regula dar se poate sa fie si circuitul integrat.
    Not Me!

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    constanta
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default wawww

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Depinde cat de bine il reglezi in focar secundar,intre 150-400 cele free bineinteles


    multam batrane

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    constanta
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut stii cumva ce frecvente mai sint pe thor 3 si intelsatul de la digi unde mai pot pride programe fta?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 30th November 2006, 21:57
  2. As vreau sa stiu daca exista keys pentru DigiTV, MaxTV
    By Cassidy in forum RDI - Satelit
    Replies: 25
    Last Post: 30th August 2006, 22:05
  3. De ce face lumea cereri numai pentru DigiTV?
    By irishman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 2nd November 2005, 09:58
  4. REZOLVARE PENTRU PROBLEMA PRELUNGIRE SUBSCRIPTIE
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 3rd April 2005, 13:42
  5. Problema: MCE-plugin pentru Premiere Radio?
    By Mirciulica in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 22nd August 2003, 20:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top