Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default ce nu am facut bine?

    Salut,

    Mi-am reinstalat routerul(renuntasem la el de citeva luni) am facut setarile, totul ok, prima data m-a ajutata cineva sa-l configurez(multumiri lui chooleen inca o data), am net si pe pc si pe dream. Merge gboxul, merge cccamul dar problema este ca nu pot sa intru cu dcc-ul de pe pc in dream.Imi spune ca network not working.
    Eu deduc de aici ca este vorba despre reteaua dintre pc si dream. Undeva, ceva nu am facut bine sau mai trebuia o setare. Deci pot iesi pe net prin pc si prin dream, am deschis portu UDP dar nu pot cu dcc-ul.

    Ce sa mai fac, unde sa umblu sa setez?

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai pus bine user si parola cred...


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default nu cred

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    nu ai pus bine user si parola cred...

    Multumesc de raspuns,
    sunt bine puse si user si parola, nu stiu ce dracu, culmea este ca de la serviciu intru cu dcc in dream, chiar cum am ajuns am facut proba.

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DCC-ul vietzii, daca nu se inventa el cum intra lumea in dream?
    cu telnet din comand promt si ftp din browser,daca nici asa nu merge inseamna ca ai o problema de retea, poate clase de ip diferite ceva de genul ..
    De la serviciu intrii pe adresa de dyndns.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ai uitat setarea de la conexiune in Direct Crossover?
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Poate ai uitat setarea de la conexiune in Direct Crossover?
    Multumesc la toata lumea de raspuns,
    este o chestie simpla dar care eu nu mai stiu sa o fac. Am setat pe rind la toate conexiunile,nimic, mesajul este ''Error 10057 in function, send socket is not connected''.
    Ce inseamna asta sau ce trebuie sa mai conectez?

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Firewall

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by loui-dbox View Post
    Firewall
    Mersi, in firewall nu am umblat ca nu stiu , adica ce setari sunt bune si care nu sunt bune.
    Iar unde nu stiu nu ma bag sa stric.Daca poate cineva sa ma jute rog pm.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 074497 View Post
    Mersi, in firewall nu am umblat ca nu stiu , adica ce setari sunt bune si care nu sunt bune.
    Iar unde nu stiu nu ma bag sa stric.Daca poate cineva sa ma jute rog pm.
    incearca daca merge de pe pc-ul tau cu total commander conexiunea ftp... daca ala e ok, atunci chiar nu inteleg...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia da ping la dreambox ! si zine ce iti da ! daca da timeout e problema de retea !

    apoi telnet ip dreambox sau ftp ip dreambox si zine daca iti da ferestra de login!
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    incearca daca merge de pe pc-ul tau cu total commander conexiunea ftp... daca ala e ok, atunci chiar nu inteleg...
    Welcome in za club spektaculus

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    ia da ping la dreambox ! si zine ce iti da ! daca da timeout e problema de retea !

    apoi telnet ip dreambox sau ftp ip dreambox si zine daca iti da ferestra de login!
    am dat ping la ip dream si mi-a dat request timed out

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 074497 View Post
    am dat ping la ip dream si mi-a dat request timed out
    vezi daca ai configurat bine routerul si daca e ok, atunci verifica setarile IP al DM la Communications!
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    vezi daca ai configurat bine routerul si daca e ok, atunci verifica setarile IP al DM la Communications!

    Multumesc la toti pt.ajutor,
    deocamdata tot umblind la setari in local area connection am reusit sa distrug iesirea pe net.
    Sa vad ce pot face si va spun

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default Am rezolvat

    Multumesc la toata lumea de aici care mi-a raspuns.

    Problema era simpla, in router la DHCP SERVER
    EU DADEAM DE LA 100 LA 101, TREBUIA SA LAS IN ROUTER CUM PUNEA ROUTERUL DE LA 100 LA 199, CACI DE LA 100 LA 101 ESTE UN SINGUR NUMAR SI ATUNCI EL ALOCA DE EXEMPLU UN SINGUR NUMAR SI LA CALCULATOR SI LA DREAM, degeaba ma duceam si debifam DHCP-ul ba in dream ba in calculator si bagam de mina ip-ul,, apoi schimbam in router la virtual servers cu ip-ul care il dadeam eu la dream, ele ieseau pe net dar nu puteau comunica intre ele sub nici-o forma.Eu ma legam de acest 100 si 101 caci ziceam eu ca asa vreau sa aloce routerul dar el isi facea treaba lui.

    Thank's to all.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top