Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme de capturi

    De un timp, capturile pe care le fac cu MyTheatre si ProgDVB nu mai pot fi duse pana la capat. De exemplu,daca iau un film cu MT, acesta se blocheaza pe la jumate,iar in ProgDVB tot cam de la jumatatea filmului imi apar binecunoscutele blocuri pe imagine, parca ar scadea semnalul. Duminica am vrut sa iau Ocolul pamantului in 80 zile de pe Multi*** si a iesit un rahat. Am umblat si la codecuri si peste tot pe unde am stiut. Nimic. Mentionez ca daca nu fac captura totul este OK. Un ajutor acolo,poate a mai patit cineva,nu cred ca m-ar incomoda.
    I am another brick in the human wall!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate, asta pateam si eu cu MyTheatre si nu am gasit un remediu. A fost poate unul din motivele care m-a determinat sa-mi iau un DM500s.

    Fir intins

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Mircea Gosav,

    Sint atitea necunoscute cind folosim/instalam mai multe programe pe calculator incit e greu sa dai un diagnostic corect pentru modul defectos cum se comporta un program sau altul.Daca e sa aproximez cauza problemei pe care o semnalezi,as zice ca anumite setari si unele aplicatii de pe calculatorul tau nu-s compatibile cu functia de inregistrare de la ProgDVB.Plus ca ultimele versiuni ale ProgDVB-ului par ca sint mai putin reusite,desi se mentioneaza ca au fost eliminate unele bug-uri.Ce se cistiga intr-o parte se pierde in alta.Poate asta-i pretul pe care-l platim pentru un produs la care se lucreaza continuu pentru a fi cit mai complet.Plus un amanunt nu lipsit de importanta:este oferit pe gratis pe internet,ca multele care ne bucura ca le avem dar care au lipsuri mai mult sau mai putin majore.
    satelescu

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea este ca daca iti face asa cu orice player problema poate fi si hardware,daca iti face treaba asta dupa jumatate de film aproximativ atunci poete fi si din cauza ca atunci cind merge captura procesorul este folosit foarte mult iar temperatura lui in cazul asta creste,mai ales acum pe perioada de vara cel putin...O posibilitate poate fi(nu iti garantez ca poate fi asta)supra incalzirea procesorului,un sfat(nu neaparat sa-l urmezi)ar fi:scoate capacele carcasei in momentul cand faci captura si incearca sa pui o sursa de ventilatie pe aproape,eventual un cooler de sistem ceva si vezi daca ai vreun rezultat pozitiv.Zic ca poate fi si problema hardware deoarece eu am capturat gramada de filme si nu mi s-a intimplat nimic ,deci nu cred sa fie din cauza DVB playerelor,dar poate si si altceva software,eventual sistemul prea incarcat,etc,incearca sa faci captura si cu toate programele din background inchise,eventual chiar si antivirus,firewall etc,daca ti-e frica de virusi in timpul asta scoate cablul de internet sa fi mai sigur...
    iti urez succes.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut o problema similara si nu am reusit sa o rezolv decat in momentul in care am creat un alt director pentru inregistrare pe o alta partitie decat cea unde era instalat respectivul player. Apoi e posibil ca la un moment dat sa ramai fara bufer. In fine dupa o reinstalare de win problemele au disparut. Incearca si varianta cu alt director, pe o alta partitie, unde ai spatiu mai mult.
    benix

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru ajutor. Sunt sfaturi pretioase pentru mine. In cazul lui cosmin cu DM-ul concluzia este ca nu toata lumea are bani pentru unul. Cand trebuie sa cresti doi copii nu prea mai poti sa-ti satisfaci la maximum hobby-urile. La cat sunt de pasionat de lumea satelitara as face aproape orice pentru asta,cu exceptia ignorarii familiei. Un lucru numai as vrea sa zic,cand am luat prima instalatie am dat pe ea cam jumate din pretul unei Dacii. Deci nebun. Acum mai am o banuiala. M-a pus dracu si am bagat un ventilator pe placa video(GForce4 cu 64Mb) desi nu cred ca era necesar. Intre timp acesta a fost de proasta calitate si s-a ars. Am vazut ca facea figuri un timp pana am deschis carcasa si am observat. Am scos ventilatorul dar din cand in cand tot mai am probleme care cred ca se acutizeaza cand fac capturi. O sa incerc sa formatez hardul si sa reinstalez tot si daca tot mai am belele atunci tre sa cumpar alta placa video(lucru care oricum era programat in viitor). TNX!
    I am another brick in the human wall!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa video nu are cum sa fie afectata de captura. Mai mult ca sigur, ai probleme cu ea din cauza HDTV, care a dus la o incalzire excesiva a placii si de aici .... probleme.
    Bafta.
    benix

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe canale de HDTV nu am stat niciodata mai mult de 10 minute pentru ca majoritatea dupa cum bine stiti repeta la nesfarsit aceleasi secvente. Oricum poate fi o posibilitate. Best!
    I am another brick in the human wall!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu faci captura de pe HDTV nu cred ca poate fi din cauza placii video dar daca tu vrei neaparat sa o schimbi OK,dar dupa cum zicea si @benix e posibil sa fie din cauza bufferului ,daca se umple hardul normal ca nu mai captureaza si chiar se opreste,asta intr-adevar poate fi un motiv,incearca sa fi pe apoape cind tragi ceva si vezi daca asta este...de obicei bufferul e un temp pe care ti-l creeaza pe partitia in care e instalat playerul in momentul cind faci captura apoi se sterge automat dar daca ai vreun program gen Norton Sistem Wworks care are si protected files la recycle bin iti mai ramine si acolo acest temp
    succes inca odata

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are nici o legatura captura cu placa video. De fapt captura la SS2 e o copiere a stereamului pe HDD fara nici o procesare. Problemele cred ca vin de la incalzirea placi ss2 nicidecum de la placa video.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La SS2 am o racire foarte buna. Sa nu fie de la codecuri. Voi vedea. Succes tuturor si sa auzim de bine. Eu am plecat de aici.
    I am another brick in the human wall!

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    am facut captura pe hellassat 2 in hdtv circa 35 de minute dar nu am avut nici o problema, incearca sa vezi daca mai ai spatiu pe hard cand faci captura in hdtv iti ocupa mult spatiu, eu in 35 de minute am ocupat 3,7Gb. si nu a fost nici o problema.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problemele care apar la inregistrarile facute cu MyTheatre sunt cauzate de executabilele patchuite conform lui Saar.
    Confirma/infirma cineva?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum depinde si de versiunea de mythetru care o folosesti, eu am folosit versiunea 2.76, care merge impecabil chiar daca nu are listele la zi?
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Defragmenteaza HDD-ul

    Aurel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Probleme, probleme, probleme...
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 23rd April 2006, 09:15
  2. Capturi HDTV
    By gelu_dh in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 2006, 21:43
  3. Otv 1W probleme?
    By lombyl in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2005, 23:00
  4. probleme Add on
    By ombre in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2005, 22:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top