Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default Televiziune digitala prin cablu

    Stie cineva daca in Timisoara exista vreun provider care sa ofere cablu digital ?
    Am vazut de exemplu ca Upc are in oferta "UPC Digital Tv", dar doar pentru Bucuresti, stie cineva daca se vor extinde si in alte orase ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    Stie cineva daca in Timisoara exista vreun provider care sa ofere cablu digital ?
    Am vazut de exemplu ca Upc are in oferta "UPC Digital Tv", dar doar pentru Bucuresti, stie cineva daca se vor extinde si in alte orase ?
    off-topic ... se pare ca odata cu noua oferta rds telefonie fixa + telefonie mobila + cablutv + internet , upc se vor restrange

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    off-topic ... se pare ca odata cu noua oferta rds telefonie fixa + telefonie mobila + cablutv + internet , upc se vor restrange
    am gasit linkul asta pentru digi tv cablu. nu mi-e clar daca ofera si pachetul baza in digital, sau trebuie neparat "baza+" daca vreau digital in loc de analog ? si nu scrie in ce orase este disponibil. are cineva mai multe informatii ?
    http://www.rcs.ro/oferte-docs/Oferta...TV%20Cablu.pdf

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ofera si rcs televiziune digitala prin cablu DVB-C.. prin reteaua lor dar numai in anumite zone .. nu in toate !Pentru a putea receptiona canalele rcs primesti un receptor hyundai model HSS-1170NA cu sistem de codare nagra 2 ! cam toate posturile sunt in pachet .. si poti sa itzi alegi .. baza extra 1,extra 2 ,hbo .. s.a.m.d
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    Ofera si rcs televiziune digitala prin cablu DVB-C.. prin reteaua lor dar numai in anumite zone .. nu in toate !
    te referi la timisoara, sau in tara ?
    daca la timisoara, unde pot afla in ce cartiere/strazi ofera rcs cablu digital ? ce se intampla daca adresa este intr-o "zona de cablu upc" (ma refer la timisoara) ?
    Last edited by rocky7; 7th February 2008 at 00:25.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    te referi la timisoara, sau in tara ?
    daca la timisoara, unde pot afla in ce cartiere/strazi ofera rcs cablu digital ? ce se intampla daca adresa este intr-o "zona de cablu upc" (ma refer la timisoara) ?
    da .. man .. sunt din timisoara.. si la timisoara ma refer .. de restul tarii nu cunosc!

    Te poti interesa la sediul central de pe calea Bogdanestilor nr 2 ,ai acolo la relatii cu clientii e o gagica care te poate ajuta, o intrebi pe ea .. le stie pe toate
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    da .. man .. sunt din timisoara.. si la timisoara ma refer .. de restul tarii nu cunosc!

    Te poti interesa la sediul central de pe calea Bogdanestilor nr 2 ,ai acolo la relatii cu clientii e o gagica care te poate ajuta, o intrebi pe ea .. le stie pe toate
    da' cartofi prajiti stie sa faca?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    Pentru a putea receptiona canalele rcs primesti un receptor hyundai model HSS-1170NA cu sistem de codare nagra 2
    receptoarele hss 1170 se dau si in custodie ? se pot primi 2 receptoare pe acelasi abonament (vreau sa ma uit in 2 camere) ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    receptoarele hss 1170 se dau si in custodie ? se pot primi 2 receptoare pe acelasi abonament (vreau sa ma uit in 2 camere) ?
    Salut.Din cate stiu eu se da doar un receptor in custodie iar al doilea se poate plati in rate.
    Pt. al doilea trebuie sa platesti diferenta de abonament de la pachetul de baza la pachetul ales.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stefyb67 View Post
    Salut.Din cate stiu eu se da doar un receptor in custodie iar al doilea se poate plati in rate.
    Pt. al doilea trebuie sa platesti diferenta de abonament de la pachetul de baza la pachetul ales.
    deci daca la ambele vreau doar baza, nu platesc nimic pentru al doilea abonament ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    deci daca la ambele vreau doar baza, nu platesc nimic pentru al doilea abonament ?
    Baza se considera cablu analogic.Daca vrei digicablu trebuie sa optezi pt baza+un pachet (HBO sau EXtra1 de exemplu).Cel putin astea sunt conditiile la noi in judet.Salut.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top