Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: AltDVB

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default AltDVB

    Am o mare rugaminte pentru cei care folosesc AltDVB.Daca poate cineva sa imi trimita scanati deja satelitii Amos,Eutelsat W1,W2,W3, Sirius si Hispasat (in special acesta) pentru ca nu ma descurc deloc cu pozitionarea pe ei cu FastSatFinder-ul sau altfel. M-ar fii ajutat foarte mult sa folosesc deja listele scanate si doar sa pozitionez pentru ca AltDVB se descurca realtime la faza asta, pe cand ProgDVB sau altele sunt mult mai leneshe.
    Adresa mea de mail: [email protected].

    Multumesc mult.

    PSaca aveti si alte idei mai bune le astept cu caldura
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai este nevoie...am reusit
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default alt dbv

    Quote Originally Posted by abrash43
    Nu mai este nevoie...am reusit
    cum ai reusit?
    ca eu nu mai pot scapa de eroarea "graph file not loaded"

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citeste sticky ALT-Dvb de la primele pagini, si vei reusi cu siguranta

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cbaltaret: Eroarea de la AltDVB o ai pt ca nu ai kit-ul bun daca ai incercat si nu scapi de ea.Incearca de pe http://vix66.altervista.org/ Dupa ce-l desfaci sa nu uiti de ''installa.bet'' si cred ca mai departe de descurci. Eu nu aveam probl cu eroarea asta ci nu stiam cum sa ma pozitionez pe sateliti, dar daca ii iei unul cate unul si tot scanezi, merge
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Ex-Hermanstadt Master
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!

    As avea rugamintea ca cei care folosesc Alt-DVB si stau in zona Sibiu sau Cluj sa imi trimita si mie lista lor de sateliti scanati, pentr a ma ajuta sa imi reglez pozitia antenei pe un HH pt. ca nu mai reusesc sa imi intre Hispasat deloc.
    Adresa este: [email protected]

    Va multumesc anticipat !
    Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default alt dvb

    Quote Originally Posted by ryan g
    citeste sticky ALT-Dvb de la primele pagini, si vei reusi cu siguranta
    am reusit
    problema era cu filtre grafice neinstalate
    multumita sfaturilor lui king blana s-a rezolvat

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Germany
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    Mai ce sa-mi dau cu parere ca nici nu pot sa-l folosesc...prog dvb merge struna si din ambitzia mea de ..roman vroiam sa folosec un soft 100% rom dar sunt asa de " tolo" ca nu pot sa-l instalez...arata ff bine pare ff complex dar nu-l pot folosi..dece? Pare sa nu comunice cu placa mea, nu am nici o liniutza in bara de semnal/calitate! ...precizez am placa tv hauppage nova pci cu CI cam..win xp pro cu sp2 placa video ati rage 128..ma poate ajuta cineva? Merci anticipat!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde f mult daca ai kit-ul corect, vezi ca am lasat un link mai sus si depinde si ce erori iti da sau de ce nu merge mai exact...
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2 PIP AltDvb?
    By tupilus in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 25th June 2006, 10:53
  2. AltDVB
    By missey in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 24th June 2006, 12:44
  3. Faq Altdvb ?
    By renegatul in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 17th May 2006, 07:23
  4. P4, SS2 si AltDVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 7th March 2006, 00:29
  5. AltDVB 2.0 !!!
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2005, 18:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top