Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Config. INADIN

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Config. INADIN

    Cine ma poate ajuta cu configuratia corecta inadin,am gem.4,10.
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Configureaza Dyndns din Fritzbox, este suficient. Ambele duc la blocare de Hostname pentru abuz I.P update.

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra cu un ftp in var/script , scoate inadyn_script.sh si editeaza-l apoi pune-l la loc (nu uita sa ai drepturi 755 la el)
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Configureaza Dyndns din Fritzbox, este suficient. Ambele duc la blocare de Hostname pentru abuz I.P update.
    Salut chris

    Nu stiu ce sa intimplat,dar dupa ce am facut update la fritzbox cu noua versiune 29.04.49 nu mai am posibilitatea de a configura dynamic DNS din ruter, a disparut,cu toate ca inainte cu versiunea de soft mai veche il aveam configurat.De atunci mi se intrerupe legatura permanent la DM.
    Am vorbit cu cineva care are tot un FRITZBOX 7170,iar la el dupa ce a facut update are la configuratie rubrica cu dynamic DNS pe ruter.Ce sa fie oare?
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa fie. Bifeaza in Fritzbox Experten Ansicht aktivieren si iti va apare la vedere.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Trebuie sa fie. Bifeaza in Fritzbox Experten Ansicht aktivieren si iti va apare la vedere.
    Multan fain chris sa rezolvat, ramin dator cu o bere
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top