Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default Tuner skystar HD2

    Dupa ce am "transpirat" mai mult langa placa skystar HD2, am constatat cu surprindere ca are tunerul mai bun decat tunerul philips al unui dream 500.
    - Cand pe dream incep sa apara macroblocuri, pe ss hd2 exista o rezerva de semnal.
    - Cand pe dream apar macroblocuri la interval de 1 sec sau chiar mai des, pe ss hd2 se poate urmari fara probleme.
    - Cand pe dream a inghetat imaginea, pe ss hd2 inca se poate urmari fara probleme (incep sa apara cateva macroblocuri pe suprafata redusa la interval de 10-15 sec)

    Cablul de la antena intra intai in dream si din dream intra in pc.
    Cine are ss hd2 si poate compara cu alt device, il invit sa-si spuna parerile aici.

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by dolby View Post
    Dupa ce am "transpirat" mai mult langa placa skystar HD2, am constatat cu surprindere ca are tunerul mai bun decat tunerul philips al unui dream 500.
    nu cumva e ALPS?)
    nu compara dreamu cu ss2:P)
    compara dm 8000 cu ss2hd vezi ce da:P)

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacae eu nu am reusit inca sa folosesc aceasta placa pe care tu spui ca o folosesti cu succes... Din cite am ma citit se pare ca nu sint singurul care are probleme cu aceasta placa. Inclin sa cred ca este ceva in neregula cu ea. Eu unul o sa o duc inapoi si sa-mi iau banii inapoi ca este de cacao. Am incercat pe diferite calculatoare cu diferite sisteme de operare. Acelasi insucces. Cer este ca are acelasi comportamet pe toate sistemele si in diferitele sisteme de operare. Nu functioneza. Poti face o dovada ca merge?

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lucreaza cu toate sistemele de pc performante,singurul dezavantaj este ca pune PowerDVD in sistem si nu poti vedea BluR.Sensibilitatea este usor mai buna in comparatie cu SS2 2.6D cu care am lucrat.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    @sinangel:
    N-am inteles ce ai vrut sa spui, dar daca as stii ca tu ai inteles, m-as bucura.
    Nu raspunsuri din acestea am urmarit cand am postat.
    Rog pe cei care nu sunt interesati sa se abtina.
    Macar din respect.

    P.S. Daca am spus philips, atunci e philips.
    For a better world!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iugh.ro:
    Ti-am raspuns in alt topic.
    Eu nu am facut altceva decat sa instalez placa sub win xp.
    Cu softul de pe discul original, nimic de pe net.
    Merge chiar foarte bine. Am folosit si ss1 si ss2 si pot face o comparatie.
    Cu altdvb se intampla uneori sa mai inghete imaginea in HD, dar cauza nu are nicio legatura cu placa
    Sistemul are mb MSI, 2 giga ram, x2 5000+ si 8800gt.
    In HD imi sta intre 15 si 25% procesorul.

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    suceava
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar HD

    iugh.ro
    nu ai dreptate cel putin la mine merge foarte bine nu e nimic in neregula cu placa(daca respecti cerintele producatorului)
    Kenntos
    ai perfecta dreptate,am lucrat si cu SS2-2.3 si SS2-2.6D,are sensibilitate mai mare si lucreaza cu orice sistem performant
    Dolby
    asa este ,cu softul de pe CD si nimic altceva se comporta excelent pe un sistem oarecum performant(LNB 0,2 Golden Edition,GigaByte GA-965P-S3,2Ghz-DDR3,NVidia 7600GT)
    Este in teste de 2 Saptamini la mine,voi vedea ce mai poate face in timp.
    respect eugenpuiu

  8. #8
    abogo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    cum se mai comporta Skystar HD2?

    Merge bine cu AltDVB?

    Cam cate secunde are nevoie pana schimba de pe un canal SD -> SD si cate secunde pentru un canal HD -> HD?

    Ce versiune de drivere folosesti? Supporta BDA Drivers?

    Cu CI (Common Interface) a probat cineva cum functioneaza?

    Astept cu nerabdare aceste informatii. Merci

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top