Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default Kathy 910 - intrebari naive

    Neata,

    am cateva intrebari naive, de incepator, dar care chiar simte ca face niste pasi in directia buna, dar are nevoie de cateva ghionturi delicate..

    1. are cineva habar de ce, cu kathy 910 si imaginea aaf 1.3, nu (mai) reusesc sa intru prin webif in download server? Am reusit la un mom dat, dar acum not anymore, desi restul interfetei web merge ok, in OSD intru din telecomanda fara vreo greata, doar in setup/download server nu pot sa intru, imi da eroarea: requested URL was not found on this server. Am mers chiar pana acolo incat am verificat ca linkul catre care duce, /cgi-bin/server.html este intr-adevar pe kathy. cu toate astea nu merge.
    any ideas?
    2. de ce la unele canale, desi am semnal (62 cu 95 power-quality) si sunt chiar FTA, nu vad nimic decat un ecran negru, fara sonor, fara nimic?
    3. am inteles ca unele canale pot fi blocate doar video, sau doar audio, cum se pare ca e cazul la DIGIT Alb HD1 si HD2, la care am sonor dar nu si imagine. se pot cumva repara astea incat sa le si vad?
    4. cum aflu daca un anumit canal ar trebui sa fie decodat prin chei sau nu, mai exact cum stiu daca are sens sa caut niste chei mai complete, sau pur si simplu nu se poate decoda prin chei si sa ma potolesc? De ex fac update la chei automat din imaginea aaf 1.3. are sens sa gandesc si sa sper ca alte chei, luate din alta parte si instalate pe kathy (cum se face asta ar fi o alta intrebare naiva) ar decoda mai multe canale? daca da, care ar fi locul de unde as putea lua cele mai complete chei?
    5. exista vreun soft de editat canalele, gen SatChannelListEditor, dar care chiar sa fie de real ajutor? de ex ar fi interesanta o combinatie intre asta si DVR Manager. fiecare face ceva cat de cat destpt, dar nu altele. raspunsul la intrebarea asta presupun ca e NU.

    PS. sper din tot sufletul sa nu fi suparat sau sa nu fi incalcat vreo lege de pe forum, daca da, imi cer scuze si accept eventualele corectii si promit sa nu mai fac pe viitor.


    multumesc,
    ionutz

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca una: este doar senzatia mea sau kathy se cam incurca cand are prea multe canale definite in settings? am 16 sateliti, 1075 transpondere si 4266 canale si vad ca se tot blocheaza cand comut pe cate un canal, trebuie restart.
    e doar o impresie, ar avea de ce sa se blocheze de la asa ceva?

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default subscriu

    si eu am aceleasi intrebari si subscriu, daca o sa ai un raspuns pe forum te rog sa-mi dai si mie amanunte
    stima

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    Neata,

    am cateva intrebari naive, de incepator, dar care chiar simte ca face niste pasi in directia buna, dar are nevoie de cateva ghionturi delicate..

    1. are cineva habar de ce, cu kathy 910 si imaginea aaf 1.3, nu (mai) reusesc sa intru prin webif in download server? Am reusit la un mom dat, dar acum not anymore, desi restul interfetei web merge ok, in OSD intru din telecomanda fara vreo greata, doar in setup/download server nu pot sa intru, imi da eroarea: requested URL was not found on this server. Am mers chiar pana acolo incat am verificat ca linkul catre care duce, /cgi-bin/server.html este intr-adevar pe kathy. cu toate astea nu merge.
    any ideas?
    2. de ce la unele canale, desi am semnal (62 cu 95 power-quality) si sunt chiar FTA, nu vad nimic decat un ecran negru, fara sonor, fara nimic?
    3. am inteles ca unele canale pot fi blocate doar video, sau doar audio, cum se pare ca e cazul la DIGIT Alb HD1 si HD2, la care am sonor dar nu si imagine. se pot cumva repara astea incat sa le si vad?
    4. cum aflu daca un anumit canal ar trebui sa fie decodat prin chei sau nu, mai exact cum stiu daca are sens sa caut niste chei mai complete, sau pur si simplu nu se poate decoda prin chei si sa ma potolesc? De ex fac update la chei automat din imaginea aaf 1.3. are sens sa gandesc si sa sper ca alte chei, luate din alta parte si instalate pe kathy (cum se face asta ar fi o alta intrebare naiva) ar decoda mai multe canale? daca da, care ar fi locul de unde as putea lua cele mai complete chei?
    5. exista vreun soft de editat canalele, gen SatChannelListEditor, dar care chiar sa fie de real ajutor? de ex ar fi interesanta o combinatie intre asta si DVR Manager. fiecare face ceva cat de cat destpt, dar nu altele. raspunsul la intrebarea asta presupun ca e NU.

    PS. sper din tot sufletul sa nu fi suparat sau sa nu fi incalcat vreo lege de pe forum, daca da, imi cer scuze si accept eventualele corectii si promit sa nu mai fac pe viitor.


    multumesc,
    ionutz
    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    si inca una: este doar senzatia mea sau kathy se cam incurca cand are prea multe canale definite in settings? am 16 sateliti, 1075 transpondere si 4266 canale si vad ca se tot blocheaza cand comut pe cate un canal, trebuie restart.
    e doar o impresie, ar avea de ce sa se blocheze de la asa ceva?
    Servus ,

    S-o luam cu inceputul :

    1. Daca ai verificat si link-ul si nu merge eu cred ca server-ul este down .Sorry nu am cum sa verific acum

    2. Nu am avut problema asta nicicum ... Daca ai spune despre ce canale vorbesti as face o incercare diseara sa vad daca se manifesta si la mine acest lucru . Repet : unde am avut semnal si quality nu au fost probleme

    3. Nu se poate dupa cunostinta mea

    4. Nu prea inteleg intrebarea ... deci nu ma aventurez sa raspund la intrebarea asta .

    5. Din cunostinta mea , insa nu sunt eu cel mai in masura sa spun ca le stiu pe toate , nu prea exista

    6. Este posibil sa apara blocaje mai ales daca sau facut resrieri peste rescrieri la lista de canale. Personal nu am fost nevoit sa restartez cutiuta pana acum datorita schimbarilor de canale ... Si , foarte important , nu uita ca folosesti o imagine alternativa , deci exista bug-uri ....


    Inca odata , nu sunt eu cel mai expert in Kathy , insa am impartit cu tine experienta personala ... Este posibil ca sa fie useri pe acest forum care sa fie mult mai experti si care pot sa te ajute cu cunostintele lor mult mai bine decat am facut-o eu ....


    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti multumesc sincer pt raspunsurile date.

    1. eu inteleg, poate gresit, ca linkul din webif setup/download server este un link de pe kathy. daca ma duc cu mausul pe el scrie: http://192.168.2.100/cgi-bin/setup.xml. am mers pana acolo incat am si cautat cu ftpul locatia si am gasit-o, era fisierul acolo. in fine, poat enu inteelg eu cum merge treaba.
    pe de alta parte, am facut update din kathy din OSD fara probleme, deci serverul lor nu parea jos, cel putin nu locul de unde se face update la chei.
    2. o sa incerc cand ajung acasa sa gasesc un canal la care, desi am semnal strength si quality si este FTA nu vad nimic.
    3. intelesesem ceva ca ar trebui sa bagi de mana pid, sau tid, sau asa ceva, adica codul imaginii sau al sunetului, ca ei sterg practic acest cod si de aia nu se mai vede. ar fi cel mai simplu mod de codare a unui program. sper sa nu spun prostii prea mari.
    4. mai clar: am cheile updatate recent si totusi un program codat nu il vad. cum stiu daca are sens sa caut pe alt server sau pe alt site alte chei incat sa decodez acel canal, sau pur si simplu acel canal nu merge decodat din chei, si prin sharing, sau nu merge decodat nicicum? ca exemplu, sunt niste programe in pachetul Premiere; bundesliga 1-9. sunt codate, am chei, tot restul pachetului premiere se vede, astea nu se vad. exista undeva chei pentru ele, dar nu pe server la aaf? ar trebui deci sa caut alte fisiere de chei mai complete, cu mai multe canale decodate? asta era intrebarea.
    5. cel mai probabil nu exista, dar va exista, pt ca dezvoltarea pt acest receiver este la inceput.
    6. este adevarat ca am facut cateva rescrieri la lista de canale. asta sa fie motivul? sau faptul ca sunt foarte multe? de ex dvr manager nu stie sa gestioneze decat 3500 canale, doar satchlisteditor stie sa mearga cu 4200 cate am eu in lista. si asteas doar programele de pe vreo 6 sateliti, ar mai fi vreo 10 sateliti plini de canale. poate ar trebui sa cream un thread cu sfaturi despre cum sa alegem cele mai interesante canale de pe fiecare satelit si cele care se pot si vedea, etc. nare niciun sens sa avem 4000 programe, daca cele ami multe sunt duplicate, iar multe nu se vad oricum...


    merci din nou pt sfaturi si pareri. sunt nepretuite pt mine, fiind la inceput, indiferent cat de accurate sunt, avand in vedere ca nu ai acest tip de receiver.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    4. din cite stiu, bundesliga 1-9 nu-s in pachetul premiere ci arena. eu n-am auzit de chei pt arena. meciurile pe premiere le vezi ducindu-te pe premiere sport portal si acolo folosesti tasta galbena.
    nu ai nici o indicatie pe kathy daca exista chei pt programele codate. tre' sa stai pe forumuri sau sa urmaresti site-urile unde se discuta si se publica noutatile in materie de decriptare ilegala.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nflorinrom View Post
    4. din cite stiu, bundesliga 1-9 nu-s in pachetul premiere ci arena. eu n-am auzit de chei pt arena. meciurile pe premiere le vezi ducindu-te pe premiere sport portal si acolo folosesti tasta galbena.
    nu ai nici o indicatie pe kathy daca exista chei pt programele codate. tre' sa stai pe forumuri sau sa urmaresti site-urile unde se discuta si se publica noutatile in materie de decriptare ilegala.
    merci de info. intre timp am aflat cum merge treaba cu premiere option, plecate din premiere sport portal. cat despre bundesliga 1-9, nu mi-am mai batut capul, dar cel mai probabil este, cum zici si tu, ca nu fac parte din pachetul premiere.
    intre timp ma roade rau de tot sa incerc sa fac sharing pe kathy. am gasit niste linii D de la niste domni foarte amabili, dar care nu au putut sa ma ajute si cu setarile pt sharing, ei neavand kathy. exista vreun posesor de kathy, in afara de martinez, pe care incerc sa-l contactez, care sa fi facut sharing pe kathy? daca da, poate sa ma lumineze si pe mine? eu am incercat cate ceva, dar cred ca-mi lipseste o piesa, sau mai multe. am incercat cu gbox si mgcamd, am editat niste fisiere, mg_cfg si peer.cfg, am deschis porturi in router, mi-am creat cont la dyndns.com, dar cred ca ar mai trebui sa fac ceva si nu stiu ce. apar offline la cel care are serverul, desi pingul merge intre noi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top