Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu de aia insa eu am gasit-o pe asta... http://www.telecomdigital.bizoo.ro/v...ar-HD2-pt-HDTV
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    telecomanda pe infrarosii si senzorul pe usb este de vreo 2ani de zile...


  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La SS HD2 ma intereseaza cu ce softuri lucreaza (soft,emu,share).Cat de mare este diferenta de sensibilitate intre tunerul ei si cel al SS2 Rev 2.3?Ce imbunatatire aduce modelul 2.8A la nivelul tunerului in comparatie cu SS2 rev 2.3?Unde se gaseste rev 2.8A in Romania si la ce pret?

  4. #4
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    darkkoder: intri iar in derapaje...Gresesti si cu placa video si dual core-ul de la Intel. Cu cateva zile in urma am avut o mica discutie cu un prieten foarte bun de aici pe tema : "Care dual core e mai bun...AMD sau Intel"...el vroia sa ia AMD dual core, eu am deja Quad (oced) cu 8800(dar asta conteaza mai putin).Dupa cum se stie Kentsfield-ul quad pe 65 nm se comporta aprox la fel ca un dual core, in aplicatii, adica desi are 8 Mb de cache L2 nu-i poti folosi pe toti pe un fir de executie ci doar 4 .
    In continuarea povestii, ca sa-l conving odata pt totdeauna de ce e in stare un quad/dual core (un pic oced ) i-am facut un mic test: am rulat in acelasi timp mai multe aplicatii care sa arate performantele procesorului.Concret am rulat simultan asa: Crysys (high cu AA6X), Anixe HD pe placa Technotrend, Spiderman 3.2007.1080p.bluray.x264-hv, o dezarhivare de 3,5 GB cu winrar-ul, o scanare cu Avira pe tot sistemul plus restul (mess, vlc deschis cu radio pe net, IE, etc), iar procesorul statea in jur de 50%

    Nota: Nu sunt amator de Crysis, l-am folosit pentru test (desi am vazut destule sisteme clacand la el si primit multe telefoane de la prieteni sa le recomand placi video si proc-uri ca sa-l ruleze fluent) si raman in continuare fan AMD (daca nu ar fi fost ei am fi platit in continuare probabil preturi prohibitive la Intel, AMD care din pacate a facut in trecut procesoare mai bune ca cele de acum/vz problemele aparute la Phenom)....dar, Intel cu dual core core2duo reprezinta o piatra de hotar.
    Naturally born racer




  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus Ce placa de baza ai?Din ceea ce spui ca poate face e chiar foarte buna.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    bucuresti , sos. giurgiului
    Posts
    230
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si totusi ?!? Cine are ss2.8 si a urmarit-o in functionare ?
    We came out from the deep to help and understand but not to kill
    Enigma - " Second Chapter "

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default chiar asa..

    sunt din oradea si chiar ma gandeam sa-mi cumpar o placa skystar.cineva stie ce-i cu 2.8 ?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Foter View Post
    sunt din oradea si chiar ma gandeam sa-mi cumpar o placa skystar.cineva stie ce-i cu 2.8 ?
    Salut, cred ca joi o sa am o placa ss2 2.8a.
    abia am facut comanda [deci joi sau vineri]

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default am ss2 2.8a

    momentan am reusit sa o fac sa mearga cu progDVB dar uneori la schimbarea posturilor progdvb se inchide singur
    stie cineva ce ar avea am ver 4.80.5

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TomDVB View Post
    momentan am reusit sa o fac sa mearga cu progDVB dar uneori la schimbarea posturilor progdvb se inchide singur
    stie cineva ce ar avea am ver 4.80.5
    Conteaza ce driver ai instalat pt placa dar si ce vers. de progdvb folosesti.Unele nu se impaca asa bine cu placile din cauza bug-urilor.Eu folosesc o vers. mai veche dupa nenumarate teste (4.56.2).
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Conteaza ce driver ai instalat pt placa dar si ce vers. de progdvb folosesti.Unele nu se impaca asa bine cu placile din cauza bug-urilor.Eu folosesc o vers. mai veche dupa nenumarate teste (4.56.2).
    momentan se impaca bine cu dvbdream v14i
    probleme apar cand folosesc plugin

    mersi pt sfat o sa incerc o ver mai veche

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default salutare :)

    am o mica intrebare
    ce fel de player DVB imi puteti recomanda in afara de [altdvb,progdvb,dvbdream] ?

    am un ss2 2.8a si nu reusesc sa gasesc un soft care sa mearga bine cu ea.
    singurul care merge acceptabil este dvbdream v1.4i
    ALTdvb nu imi recunoaste placa [nu cauta canale cu ss2] dar il folosesc cu succes cu cu al 2-lea tuner [dvb-t]

    am incercat sa schimb si driverul [ss2]cu unul mai vechi 4.4.0 dar nu recunoaste placa asa ca am ramas la 4.4.1

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NT-RO
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @TomDVB si eu tot ss2 2.8a am si alt-dvb nu vrea de nici o culoare sa-mi scaneze canale, am incercat cu drivere BDA unde scaneaza si merge da mai crapa PC-ul nu-s stiu de ce si am ramas la WDM cu DVBDream care merge struna dezavantaj ca nu este inca suport pentru subtitrare

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Ciprica View Post
    @TomDVB si eu tot ss2 2.8a am si alt-dvb nu vrea de nici o culoare sa-mi scaneze canale, am incercat cu drivere BDA unde scaneaza si merge da mai crapa PC-ul nu-s stiu de ce si am ramas la WDM cu DVBDream care merge struna dezavantaj ca nu este inca suport pentru subtitrare
    de acord dvbDream merge bine dar probleme apar la vplug [la schimarea posturilor CODATE] adica se inchide programul singur
    bineinteles al deschid si merge [dar nu se inchide la fiecare schimbare de canal]

    nu merge dev_bda2Driver nu recunoaste ss2 doar winfast dtv2000h [dvb-t] adica al doilea tuner din calc
    Last edited by TomDVB; 15th March 2008 at 01:12.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DVBviewer e pe bani dar vorbim de 15 euroi.
    Eu nu am regretat niciunul.
    Si dupa ce l-am cumparat si am vazut cate axemplare a vandut neamtu'
    ma gandesc ca Altx ar fi putut face la fel si cu siguranta avea mai mult timp pt program -e doar un gand si luati-l asa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top