Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default KATHREIN UFS910, sharing gbox +mgcamd client

    ... pentru cine n-are ce face noptile sau nu are alte preocupari - sa-si cumpere kathrein; si daca tot si-a cumparat si vrea sharing, gbox + mgcamd client, e incepator tare si nu gaseste, la un loc, cum se face ... va spun cum am facut eu (tot incepator):

    nu luam in calcul deja instalata ultima imagine AAF 1.3.

    1. trebuie de la cineva o linie D: de pe un server sau client gbox; o linie arata cam asa:
    D: { NNNNNNNN.dyndns.org { PPPP BBBBB { XXXXXXXX { A3 A3 }}}}
    unde:
    NNNNNN - este contul celui de la care ati luat linia
    PPPP este portul de iesire
    BBBBB este portul de intrare
    XXXXXXX este parola lui
    A3 A3 inca nu am inteles ce este

    2. am deschis cont la dyndns.org cu ip-ul meu (cel routabil, nu cel intern)
    -astfel dyndns.org a tradus ip-ul meu in contul facut si la forwardat catre routerul meu;

    3. am deschis in routerul meu (port forwarding, SUA/NAT,...) porturile 5577 si 14000 pe adresa interna kathrein-ului, in cazul meu default de la AAF: 192.168.0.25

    4. am intrat pe ftp in kath si am copiat din data/keys, pe desktop, mg_cfg si un fisier la intamplare cu extensia .cfg.

    5. am redenumit fisierul "orice.cfg" in "root.cfg", iar in el am copiat continutul gasit aici, postat mai demult, (nu-l mai gasesc, sa spun si de cine ... f11 cred), oricum il repostez eu:

    # sample peer.cfg for gbox client in mgcamd
    # syntax the same as in cwshare.cfg,
    # you can just copy cwshare.cfg to this file.
    # see below for supported tags, others not supported (yet).

    # max cards to send ecm too + preffered cards ids (up to 32)
    X: { 05 } 1234 ABCD

    # max card's distance to use for ecm
    I: ( 05 }

    # resend after 2 seconds, re-sync (send to all) after 3 seconds
    N: { 0 0 0 0 2000 3000 }
    # same, but for NDS cards
    S: { 0 0 0 0 400 500 }

    # my host and password
    M: { **********.dyndns.org { ******** }}

    # peers, unlimited number, but only up to 32 unique ports to listen
    # host, port to listen, remote port, password, levels (ignored)
    D: { ********.dyndns.org { 5577 14000 { ******** { A3 A3 }}}}


    # ignore ids
    Y: { 01 02 }
    Y: { 02 03 }

    # always save ids
    G: { 03 04 }
    G: { 04 05 }

    # virtual cards
    V: { 01 { 05 00 7C 00 }}
    V: { 02 { 18 01 04 01 }}
    V: { 02 { 18 01 05 01 }}
    V: { 03 { 18 01 40 01 }}
    V: { 03 { 18 01 41 01 }}



    unde:
    M: este linia mea, care era gresita, acum e scrisa sus corect (multumesc KATHREIN), stelutele contin userul de pe dyndns si parola...
    D: linia celui care mi-a dat-o, primul meu peer, multumesc ISTVAN MOZES.

    6. in celalalt fisier mg_cfg, am modificat valorile
    A {02}
    G {08}
    (parca tot pe aici am gasit asta)

    7. am copiat inapoi in data/keys, drepturi 755


    e voila, cine+film HD

    multumesc tuturor, acum pot in sfarsit sa reincep activitatile mele zilnice curente ...

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    { A3 A3 }}}}
    nivelul de share este
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by the the View Post
    { A3 A3 }}}}
    nivelul de share este
    multumesc, am bagat la cap ...

    problema nr 2, tot azi noapte si nu am reusit:

    vreau sa adaug alti peer-i acum, cu inca doua persoane aseara am incercat ...
    1. unul din ei mi-a spus ca ma vede (cu verde) si ca iese prin mine, insa la mine in webif nu vad pachete schimbate in dreptul lui, iar la ecm nu-mi apare decat ca primul peer imi rezolva keyle ...

    peer-ul lui adaugat la mine arata asa:
    D: { SSSSS.dyndns.org { 5577 5555 { ******** { A2 A2 }}}}

    iar al meu la el

    M: { MMMMMM.dyndns.org { 5577 14000 { ******** { A3 A3 }}}}

    tocmai din cauza nivelului o fi

    2. ... iar celalalt peer, cu aceeasi linie, nu ma vede, nu-l vad;

    trebuiesc deschise in router, la ei, pentru kathy, neaparat 5577 si 14000 sau se poate deschide ex. 12000 si linia modificata astfel?

    martinez

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by martinez View Post
    multumesc, am bagat la cap ...

    problema nr 2, tot azi noapte si nu am reusit:

    vreau sa adaug alti peer-i acum, cu inca doua persoane aseara am incercat ...
    1. unul din ei mi-a spus ca ma vede (cu verde) si ca iese prin mine, insa la mine in webif nu vad pachete schimbate in dreptul lui, iar la ecm nu-mi apare decat ca primul peer imi rezolva keyle ...

    peer-ul lui adaugat la mine arata asa:
    D: { SSSSS.dyndns.org { 5577 5555 { ******** { A2 A2 }}}}

    iar al meu la el

    M: { MMMMMM.dyndns.org { 5577 14000 { ******** { A3 A3 }}}}

    tocmai din cauza nivelului o fi

    2. ... iar celalalt peer, cu aceeasi linie, nu ma vede, nu-l vad;

    trebuiesc deschise in router, la ei, pentru kathy, neaparat 5577 si 14000 sau se poate deschide ex. 12000 si linia modificata astfel?

    martinez
    1. nu are cum sa fie linia ta la el cu M:
    2: Daca la tine porturile sunt 5577 5555 la el trebuie sa fie invers 5555 5577
    3 nu e cum spuneai tu cu porturile (unul de intrare si unul de iesire ) e asa : primul port din linai cu D: e portul tau si al doilea e portul celuilalt . .
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by martinez View Post
    trebuiesc deschise in router, la ei, pentru kathy, neaparat 5577 si 14000 sau se poate deschide ex. 12000 si linia modificata astfel?

    martinez
    Se poate folosi orice port atita timp cit este trecut in linia respectiva D:....
    In routerul tau, trebuie forwardat numai portul de la gbox-ul tau de exemplu 5577 daca asta l-ai trecut in config (primul dintre porturi) sau daca nu vrea routerul sa forwardeze se poate rezolva si mai simplu (scoti ip-ul kathreinului in DMZ "trebuie sa ai in meniul de la router ").
    Aceasi chestie trebuie sa faca si "coechiperul" tau, bineinteles cu portul lui .
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dio View Post
    Se poate folosi orice port atita timp cit este trecut in linia respectiva D:....
    In routerul tau, trebuie forwardat numai portul de la gbox-ul tau de exemplu 5577 daca asta l-ai trecut in config (primul dintre porturi) sau daca nu vrea routerul sa forwardeze se poate rezolva si mai simplu (scoti ip-ul kathreinului in DMZ "trebuie sa ai in meniul de la router ").
    Aceasi chestie trebuie sa faca si "coechiperul" tau, bineinteles cu portul lui .
    da, cu D: e linia mea la el ... copy/paste de la mine ...
    am inteles si faza cu portul meu, portul lui, am crezut ...

    mai incercam.

    multumesc.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ciudat, pana la urma a mers doar daca am deschis in router un al port 5555 (portul lui) asta insemnand ca linia arata de genul 5555 5555 ...
    sunt convins ca ceva nu e in regula, ca altfel nu am in router decat 10 porturi de deschis.

    m

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    KATHREIN i Gbox share rade odsada zajedno korak po korak by @smoky

    Pozdrav,

    uspio sam postaviti gbox dijeljenje na moj Kathrein 910

    Potrebno Vam je pokrenuti Camd3 i magični program mpcs.

    Uspio sam ga pokrenuti samo sa mpcs-0.8k-gbox-pre3-03082007 inačicom noviji mpcs-0.8k-gbox-Beta4 neradi sa najnovijim AAF imageom.

    Ok, počnimo sa uređivanjem mpcs-a.

    raspakirajte mpcs.rar
    otvorite datoteku MPCS.CONF in /config i dodajte:
    [gbox]
    Password = 11111111 (ovo je zaporka iz Kathrein (više-manje M linija zaporke iz Kathi )
    [camd35]
    Port = 20000 (ovo je port za komunikaciju sa mpcs i camd3)
    Slijei MPCS.SERVER
    [reader]
    Label = gbox
    Protocol = gbox
    Device = IP iz gboxserver,port_iz_gboxserver,localport
    Account = IP iz Kathrein,zaporka iz gboxserver
    Fallback = 0
    Group = 1
    Primjer:
    [reader]
    Label = gbox
    Protocol = gbox
    Device = 192.168.0.5,8000,8010
    Account = 192.168.0.6,22222222
    Fallback = 0
    Group = 1
    A sada primjer cwshare.cfg kada koristite isti ovakav config.

    M: { 192.168.0.5 { 11111111 }}
    D: { 192.168.0.6 { 8000 8010 { 22222222 { A3 A3 }}}}
    Next MPCS.USER
    [account]
    User = Kathrein
    Pwd = zaporka za camd3povezivanje
    Uniq = 0
    Group = 1
    MonLevel = 4
    AU = mycard

    Primjer:
    [account]
    User = Kathrein
    Pwd = Kathrein910
    Uniq = 0
    Group = 1
    MonLevel = 4
    AU = mycard
    Sada kopiraj SVE iz direktorija /config u tvoj kathrein /usr/locale/etc.

    sada trebamo camd3.servers datoteku i dodati
    cs357x://Kathreinassword_form_the_file_MPCS.USER @ip_from_kathrein:20000

    Primjer kada koristite ovu konfiguraciju
    cs357x://Kathrein:[email protected]:20000
    Sada kopirajte camd3.servers u /data/keys/

    na kraju kopirajte mpcs-0.8k-gbox-pre3-sh4-linux iz /sh4 u /data/emu i preimenujte ga u mpcs i promijenite chmod (prava) u 755

    to je to. Sada se povežite na vaš box preko telneta i upišite
    cd /data/emu
    ./mpcs
    Sada će raditi i dobiti ćete sve kartice sa vašeg gbox server/peers

    i konačno, ne mogu podesiti najnoviju verziju mpcs da radi, ukoliko netko uspije molim da me obavijesti. Testirao sam samo sa najnovijim AAF image-om, pa stoga ne mogu dati podršku za druge images.

    Downlaod MPCS-pre3

    Download MPCS Beta4

    Na kraju, ovo nisam sam uspio, čitao sam dosta stvari na mnogo furuma stoga hvala drugim stranicama.


    POATE CINEVA SA TRADUCA MAI ROMANESTE ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top