Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy TVR International


    Am facut un 'factory default' sa improspatez canalele de la DN si s-a sters si satelitul pentru romani. L-am adaugat manual dar acum prind numai RSC 1,2, si 3 si numai prind TVR Int'l. Folosesc 11935/20000/H/3/4. Am un Viewsat Plat. Fac ceva gresit?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cismigiu View Post
    Am facut un 'factory default' sa improspatez canalele de la DN si s-a sters si satelitul pentru romani. L-am adaugat manual dar acum prind numai RSC 1,2, si 3 si numai prind TVR Int'l. Folosesc 11935/20000/H/3/4. Am un Viewsat Plat. Fac ceva gresit?
    incearca unu sus sau unu jos -transporter -citeodata binuri proaste.odata l-am gasit la 11937! daca nu blind scan pentru g25.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce este g25?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cismigiu View Post
    ce este g25?
    galaxy25 =ia5

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si 11934, 11936, 11937....tot degeaba

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cismigiu View Post
    am incercat si 11934, 11936, 11937....tot degeaba
    blind scan sau cablul legat direct la boxa sau un bin mai vechi pe care sti ca prinde tvri si bin nou dupa aia. la tine nu e ca la extrem? nu poti salva canalele in computers?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa iti spun cinstit nu am invatat cum sa salvez canalele pe computer....
    apoi pe viewsat-ul asta al meu care este platinum numai vad butonul de blind scan decind au facut interface-ul asta nou. Inainte era la 'antenna setup' acum numai vad acea optiune...am facut 'auto scan' (oare asta e acum blind sacn?) dar nu a prins tvr int'l

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    usa
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cismigiu View Post
    sa iti spun cinstit nu am invatat cum sa salvez canalele pe computer....
    apoi pe viewsat-ul asta al meu care este platinum numai vad butonul de blind scan decind au facut interface-ul asta nou. Inainte era la 'antenna setup' acum numai vad acea optiune...am facut 'auto scan' (oare asta e acum blind sacn?) dar nu a prins tvr int'l
    ar trebui sa fie ori cum acum extremul meu arata ca ultra. in loader nu ai optiunea stab-comp.?in extrem este ultima optiune de la antena setup.
    Last edited by buburuza1; 29th January 2008 at 05:27.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default


    uite cateva tutoriale pt VS (Platinum, Extreme sau Ultra - toate merg pe acelasi principiu).
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=54589

    Familiarizeaza-te cu exportul de channel list si sat info intai, apoi "joaca-te" cu liste de canale pe care sa le pui tu singur. Inainte de toate, fa-ti un backup la lista curenta. Se spune ca in cazuri ca al tau, sat info poate fi corupt si atunci e bine sa folosesti altul. (asta cand folosesti Loader2.exe. Vezi ca trebuie sa ai pereche satinfo si chaninfo)

    Familiarizeaza-te si cu Channel Master, o scula ft buna. http://www.sharpc.com/forums/
    Uite o lista pt T5, 91, 110 si 119. Deschide-o cu Channel Master, fa-ti o copie intai si apoi joaca-te cu ea.
    http://rapidshare.com/files/87549289...an.cmproj.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top