Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Tdt Pe Hispasat 30v

    A reusit cineva sa vada canalele tdt spania de pa fregventele 11570H12960; 11657H12962; 12621v;12693v ;12639h CU SR 12962 la cele 3 ,eu am incercat am semnal dar nu citeste nici un program .Am incercat cu HISPADVB se vad canalele dar cand am inchis programul la repornire nu mai recunosate sky star.Am incercat si cu dvb viewer 3.0.9.0
    nu gaseste canalele.A reusit cineva sa vada aceste canale ?Daca da cu ce program .Mersi mult.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie mi-au mers cu HispaDvb2.0_alpha_11. Nu am mai incercat demult.
    Cu DvbViewer nu am reusit, dar cred ca din cauza placii. Eu am TwinHan.
    Daca ai SkyStar2 ar trebui sa-ti mearga cu DvbViewer si un vPlug mai recent de 2.0.
    Chiar as fi curios daca merge sau nu.
    Nu poti scana transponderii respectivi cu DvbViewerul in schimb o sa ai canalele in Channel List daca importi in program fisierul de aici:
    http://www.zshare.net/download/696682936d1c82/
    Canalele nu sunt codate, dar vPlugul are o optiune pentru a le putea vedea .
    Trebuie sa setezi in vplug.ini:
    Retevision = 1

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg cu Hispa (am introdus si scanat manual transponderii corespunzatori):




  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu hispadvb am reusit sa vad programele cu dvb viewer am inceract varianta de a pune fisierul in program ,am activat v plug v.2.8.0 retevision 1 dar nu am reusit ,voi mai incerca , dvb viewer este varianta de moment cea mai buna de a viziona programele.
    mersi mult pt informatii si sa speram ca voi reusi cu dvb viewer.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am procedat astfel cu Dvbviewer:
    -am importat fisierul Hispasat.ini in Channel Editor si astfel mi-a aparut lista cu canalele respective
    -am instalat in dvbviewer vPlug2.0.8.1 si l-am activat.
    Problema imi apare daca setez in vPlug: Retevision = 1. In acest caz mi se inchide automat Dvbviewerul cand selectez un canal. Daca e setat Retevision = 0 nu poate citi canalele respective.


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat varianta pt dvb viewer dar nu merge.vede canalele apare semnal dar nu merge imaginea .am schimbat retevision cu 1 si cu 0 dar nimic .voi incerca cu v plug versiunea 1.9.0 cand a fost adaugat retevision.
    mersi mult

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    slaman nu stii este ceva versiune mai veche de hispadvb si pt pinacle ca asta ultima nu apare acolo msi..ps.,mai poti puen odata hispasat.ini ala cu chanels pt dvb dream ca pe zhare nu rezist amult si n-am apucat sa-l iau...is curios sa testez si eu canalelel astea
    Last edited by ionut2x; 31st January 2008 at 13:47.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acel hispasat.ini e pentru DvbViewer nu pentru Dvbdream. Linkul este valid.
    Nu stiu daca versiunile mai vechi au suport pt pinacle, dar probabil nu au suport nici pentru Spanish DTT.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai dreptate slaman mam grabit(linkul o mers dp alt proxy inrtradevar)... din pacate nu-mi merge nici cu dvbviewer nu stiti dvb viewer merge pe pinacle?ca mie imi da no hardware trebe ceva modul luat?
    Last edited by ionut2x; 31st January 2008 at 19:26.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Supported DVB Devices:
    Pinnacle PCTV 400e (USB-Box)
    Pinnacle PCTV 200e (DVB-T USB2)
    Pinnacle PCTV Sat HDTV Pro USB
    http://www.dvbviewer.com/en/index.php?page=features

    @vsatrro: Am gasit asta:
    You have to enable "open whole stream" in options -> hardware -> skystar2 pci.
    Cred ca se refera la asta:


  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    308
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci e clar pe pctvsat 400i lite nu este solutie mestere pt pachetu asta ciudat? ,numa dvbviewer si hispadvb sunt adaptate pt asta?Nu se poate importa iniul ala si in alt viewer ?Msi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top