Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: HD...cu Dm500?

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default HD...cu Dm500?

    Configuratie: Dm500 (Gemini 4.2) + HDD montat NFS.

    Program NationalGeografic HD in pachetul GlobecastUK (13E,11118Mhz). Evident ca nu se vede nimic.
    Am pornit inregistrarea din interfata web. Dupa circa un minut aveam pe HDD un fisier de circa 100MByte.

    Fisierul (cu extensia ts) l-am vazut cu mediaplayer cu codec CoreAVC.

    Imaginea nu e cursiva, apar si erori (macroblocuri, cred ca din cauza ca streamul este direct trimis in fisier... nu se mai fac corectii sau altceva sau poate si reteaua e de vina).

    Mi s-a parut o chestie interesanta.... HD cu DM500

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai idee daca merge si prin retea pt a vizualiza sau captura HD si pe pc?

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cate hdd iti trebuie sa vezi un film/program de la cap la coada


  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigur ca tehnic nu renteaza, din cauza nr mare de harduri necesare, dar e o ciudatenie misto, multzam @drbedeu!
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am reusit prin retea. VLC-ul mi se blocheaza la play. Problema este ca la streaming direct nu stiu ce VPID sa-i pun...dar cred ca oricum s-ar bloca.

    Estimativ 60GB pentru o ora...
    Este doar o chestie, sa poti sa obtii un fisier HD fara a avea aparatura pentru asa ceva (in afara de PC cu codec-uri).
    Faza mai putin placuta este ca totul se face "blind"...dupa ce te plictisesti vezi ce a iesit...

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am incercat inca pe vremea cand Euro1080 era free, a mers prin streaming pe PC (cred ca am folosit tuxvision), decodarea nu a fost problema fiind codare mpeg2, in schimb imaginea se tot intrerupea, probabil bitrate-ul a fost prea mare ptr. placa de retea de la DM500.

  7. #7
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    pai cate hdd iti trebuie sa vezi un film/program de la cap la coada
    Pentru o ora de inregistrare i-ar trebui aproximativ 6 Gb pe HDD. Asa ca e rezonabil!
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    ma bag si eu la o explikatzie mika.
    nu am dm500 , al meu a fost 7020
    dar....merge cu CIFS sa vezi ceva inregistrat de pe un canal HD pe pc.
    apare un ts imens care se vede apoi cu bsplayer de ex (codecuri baofeng -chinese rules:P)))
    intrebarea mea afost alta din puctul asta de vedere.
    daca merge vlc front end divx (si merge lux:P)) si vlc.xml se poate seta sa vada rezolutie de 1280 sau chiar mai mare , cu se seteaza sa se vada un fisier .mkv?
    cele chiar hd de format avi ... ar vrea sa le deschida.. ma rog crapa din cauza prea multor procese(gbox de ex papa raman cu 1-2mb ram).
    am incercat sa desfac un hd avi, si am vazut genericul de la warner bros si atat a fost:P)

    daca a reusit cineva totusi sa seteze corect un vlc.xml pt vederea fisiereler .mkv sau o modalitate de stream la ele......pls post in here:P)
    si referitor la spatiu....
    daca o filmare simpla de hd de 1h40mins are 8gb pe .mkv ......se poate numai imagina cat ia pe un .ts acelasi lucru:P)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top