Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate si cu Clicknet ?

    Am internet de la Clicknet.As vrea sa fac o retea ca sa am internet in mia multe camere.Problema e ca eu ca sa ma conectez la ei trebuie sa deschid calculatorul si apoi sa ma loghez.Exista vreo posibilitate ca sa nu mai necesite deschiderea unui calculator ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune un router dupa modemul lor sau un router cu adsl

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune un swich cu cate iesiri vrei, nu configurezi nimic, este si mai ieftin si din el pleci in fiecare camera.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai modemul pe usb trebuie sa pui un router daca insa ai modemul direct pe lan nu iti trebuie router pentru ca are incorporat.
    In cea de-a doua situatie trebuie insa configurat totul in router si iti mai trebuie un switch.

  5. #5
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tupilus View Post
    Am internet de la Clicknet.As vrea sa fac o retea ca sa am internet in mia multe camere.Problema e ca eu ca sa ma conectez la ei trebuie sa deschid calculatorul si apoi sa ma loghez.Exista vreo posibilitate ca sa nu mai necesite deschiderea unui calculator ?
    Da. Este.

    Trebuie sa ai Speedtouch 516 (poti sa-l cumperi de la RTC) si un switch cu cate porturi ai nevoie.

    Din ce zici cred ca ai Speedtouch330 care e pe USB si nu poti face mare lucru.

    Ca sa pui un router dupa modemul care il ai trebuie sa ai mimim Speedtouch 516.In configurezi in mod routing si bagi switch-ul si te-ai scos.

    Bafta.


  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune un wireless dupa el si vei avea net fara fire in orice colt de casa ! poti folosii adaptoare sau direct wireless daca ai laptop !

    regards!
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    pune un wireless dupa el si vei avea net fara fire in orice colt de casa ! poti folosii adaptoare sau direct wireless daca ai laptop !

    regards!
    Oameni buni ...

    Lasati-o mai moale cu wirelessu`. O să vă pice oăle de la atâtea radiaţii ...



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top