Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Question cum setez routerul sa mearga radio pe el

    cum fac setarile la radioter sa mearga radio pe el adica sa fie ip local sa nu mai fie ala de lan(de retea astept raspuns)

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sefu2009 View Post
    cum fac setarile la radioter sa mearga radio pe el adica sa fie ip local sa nu mai fie ala de lan(de retea astept raspuns)

    fii mai precis - ce vrei exact sa faci? sa asculti radio pe net sau e router wireless si vrei sa te conectezi la el pe radio

  3. #3
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eventual asa:

    "Salut, sunt nou pe aici si am o problema legata de......."

    Un pic de bun simt e nevoie si aici...

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la intrebarea ta poti sä astepti räspunsul....mult si bine...
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sefu2009 View Post
    cum fac setarile la radioter sa mearga radio pe el adica sa fie ip local sa nu mai fie ala de lan(de retea astept raspuns)
    las ca am inteles eu ! omu si-a facut server de radio - shoutcast ! si nu il vede lumea de afara ... nu il poate asculta decat cei din lan ... si cum face sa poate lumea din extern sa il asculte

    sefule ... data viitoare explica ce vrei sa faci ... acuma ... intri la router si cauti ori optione virtual server .. unde bagi ip din retea si portu pe care merge radio .... ca sa poate fi vazut din extern ... enable....save si ok

    sau cauti port forwarding ... care la fel pui portu si ip pe care emite radioul tau ! dai save si reboot !

    success
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    las ca am inteles eu ! omu si-a facut server de radio - shoutcast ! si nu il vede lumea de afara ... nu il poate asculta decat cei din lan ... si cum face sa poate lumea din extern sa il asculte

    sefule ... data viitoare explica ce vrei sa faci ... acuma ... intri la router si cauti ori optione virtual server .. unde bagi ip din retea si portu pe care merge radio .... ca sa poate fi vazut din extern ... enable....save si ok

    sau cauti port forwarding ... care la fel pui portu si ip pe care emite radioul tau ! dai save si reboot !

    success
    Da, inca unul care o sa polueze netul..... Manele... DJ Puta....etc

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote View Post
    Eventual asa:

    "Salut, sunt nou pe aici si am o problema legata de......."

    Un pic de bun simt e nevoie si aici...
    Poate nu-i asa de nou... are insa o retinere sa scrie cu userul vechi Au mai fost cazuri.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top