Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy agila 2 at 146.0E


    hi, any one

    can u help me, please? i would like to see IBC13 channel, ABC channel, GMA Network, PBO. On Agila2. How can i see ? i can get singnal but no have picture.

    GMA Network = Nagra 1
    IBC 13 = ?
    ABC = ?
    PBO = Nagra 1

    any one tell me please......
    Thank you for all answer

    lee

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ktc2sat View Post
    hi, any one

    can u help me, please? i would like to see IBC13 channel, ABC channel, GMA Network, PBO. On Agila2. How can i see ? i can get singnal but no have picture.

    GMA Network = Nagra 1
    IBC 13 = ?
    ABC = ?
    PBO = Nagra 1

    any one tell me please......
    Thank you for all answer

    lee
    For PBO , it was moved to C Band and other GMA 7 , IBC 13 and ABC 5 r still in the Dream TV package at Agila II KU.I mean other channels r working fine in Dream TV package except PBO.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    For PBO , it was moved to C Band and other GMA 7 , IBC 13 and ABC 5 r still in the Dream TV package at Agila II KU.I mean other channels r working fine in Dream TV package except PBO.

    thank you.. for ur answer but i can't get KU-Band singnal on here. The channel that i mean on C-Band. Do you have the way to help me,please?

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i don't know if you are very thick in the hide or what. you have just been told that those channels are KU-BAND, not C-BAND. now if you still want to insist to watch KU channels on a C-band, contact PMSI directly and nag them about it.

    Solution:

    1. get a bigger dish to get KU signal.
    2. relocate to a place where you can get KU signal.
    3. purchase PMSI (they really need the cashflow as of now).
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ktc2sat View Post
    thank you.. for ur answer but i can't get KU-Band singnal on here. The channel that i mean on C-Band. Do you have the way to help me,please?
    Buy a dual KU C band LNB and have both off the same 1.8m solid dish. Don't use a mesh dish.
    If Evolution works, why so many idiots?


  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Coimbatore India.
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ktc2sat View Post
    hi, any one

    can u help me, please? i would like to see IBC13 channel, ABC channel, GMA Network, PBO. On Agila2. How can i see ? i can get singnal but no have picture.

    GMA Network = Nagra 1
    IBC 13 = ?
    ABC = ?
    PBO = Nagra 1

    any one tell me please......
    Thank you for all answer

    lee

    I think IBC and ABC under BISS encryption

    Vkumar

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph View Post
    i don't know if you are very thick in the hide or what. you have just been told that those channels are KU-BAND, not C-BAND. now if you still want to insist to watch KU channels on a C-band, contact PMSI directly and nag them about it.

    Solution:

    1. get a bigger dish to get KU signal.
    2. relocate to a place where you can get KU signal.
    3. purchase PMSI (they really need the cashflow as of now).
    i already told, i need c-band system not ku-band. because i stay in korea if i need to get ku-band singnal.i need dish size 4.2 m. it very big for me. but all channel i told you that on c-bannd all. (www.lyngsat.com)1.IBC, tp 3896 H 3000 (some time can see) 2.GMA7, tp 3906 V 10074 3.ABC, tp 4039 H 3011 4.PBO, tp 4049 H 6716 (some time can see )i hope you can understand me.thank you.lee
    Last edited by ktc2sat; 28th January 2008 at 04:35.

  8. #8
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ktc2sat View Post
    i already told, i need c-band system not ku-band. because i stay in korea if i need to get ku-band singnal.i need dish size 4.2 m. it very big for me. but all channel i told you that on c-bannd all. (www.lyngsat.com)1.IBC, tp 3896 H 3000 (some time can see) 2.GMA7, tp 3906 V 10074 3.ABC, tp 4039 H 3011 4.PBO, tp 4049 H 6716 (some time can see )i hope you can understand me.thank you.lee

    Who told you you need a 4.2m dish in Korea to get Agila2 ku band.... try an 85cm or 1.2m dish
    If Evolution works, why so many idiots?


  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default


    his friends mr. park and mr. kim (there you now have the three most famous names in Korea) told him.

    anyway, even if you can get the signal, you cannot open the channels as it is not on nagra1 or FTA. so get a KU-dish/lnb and watch it from nagra1 encryption.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top