Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Mi-a crapat dm-ul 7000.AJUTORRRR

    ...s-a pus o imagine noua peste iar dupa ce s-a dat restart nu a mai vrut sa porneasca deloc.Se aprinde apare dreammultimedia 1.10 si se stinge imediat dupa.
    Habar nu am cum sau ce as putea sa-i fac asa ca orice sfat sau ajutor va fi binevenit.
    ((((((((((((
    P.S. In cazul in care ma veti si ajuta va rog sa o faceti cat mai detaliat deoarece .... )

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tu ridici imaginea noua cu dreamup prin port com ?
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitii View Post
    ...s-a pus o imagine noua peste iar dupa ce s-a dat restart nu a mai vrut sa porneasca deloc.Se aprinde apare dreammultimedia 1.10 si se stinge imediat dupa.
    Habar nu am cum sau ce as putea sa-i fac asa ca orice sfat sau ajutor va fi binevenit.
    ((((((((((((
    P.S. In cazul in care ma veti si ajuta va rog sa o faceti cat mai detaliat deoarece .... )
    Instaleaza imaginea din nou cu DreamUp pe serial si se rezolva.




  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asteptam o cola

    Fa rost de un cablu serial si de vreo 15 minute libere . DreamUp , debifezi Network si pui imaginea prin vechiul port serial .


    In cele mai multe cazuri Dreamul moare doar daca il arunci de pe geam pe linia de tramvai , il calca tramvaiul , de acolo ricoseaza intr-un lac , de unde daca il scoti si il usti putin , poate mai merge ...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cele mai multe cazuri Dreamul moare doar daca il arunci de pe geam pe linia de tramvai , il calca tramvaiul , de acolo ricoseaza intr-un lac , de unde daca il scoti si il usti putin , poate mai merge ...
    gg )))))))
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu am facut-o eu ...:))

    dar stiu ca nu prin serial.
    A fost pe cablu UTP iar dm-ul moare din fasa acuma.Am luat un adaptor cu mufa de serial acuma pt placa de baza , cablul dar nu stiu cum sa fac sa se si pupe intre ele.
    Eu v-am zis ca sunt prost rau.
    P.S. Apreciez promptitudinea raspunsurilor dar eu nu m-am desteptat asa repede si de aceea as aprecia si ceva mai multe detalii.
    Va multumesc din nou si astept

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Cred ca ati avut dreptate cu totii...

    ...chiar daca eu am crezut altceva despre voi la inceput.
    Daca stiam ca va fi asa usor nici nu mai va intrebam ca sa nu va provoc crampe la stomac de atata ras (doar ca din pacate eu am fost subiectul acuma).
    Sper ca imi si iese ceea ce fac eu aici iar daca e ceva ce nu fac bine sa ma corectati si pe mine va rog:
    Am pus flashwizard 6.2 pe calculator
    Cablul serial (9pini) calc-dm
    Install or remove a firmware in multiboot
    Si acum imi sta , gandeste (clepsidra) si imi zice connecting
    Ma gandesc ca dupa ce face si conexiunea am sa pot sa incarc dreeamup pe receiver
    E BINE CUM FAC sau tot asa am ramas

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    faci conectiunea la dream cu DreamUP, nu cu FlashWizard!
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by pitii View Post
    ...chiar daca eu am crezut altceva despre voi la inceput.
    Daca stiam ca va fi asa usor nici nu mai va intrebam ca sa nu va provoc crampe la stomac de atata ras (doar ca din pacate eu am fost subiectul acuma).
    Sper ca imi si iese ceea ce fac eu aici iar daca e ceva ce nu fac bine sa ma corectati si pe mine va rog:
    Am pus flashwizard 6.2 pe calculator
    Cablul serial (9pini) calc-dm
    Install or remove a firmware in multiboot
    Si acum imi sta , gandeste (clepsidra) si imi zice connecting
    Ma gandesc ca dupa ce face si conexiunea am sa pot sa incarc dreeamup pe receiver
    E BINE CUM FAC sau tot asa am ramas
    salut , uite procedeul aici ( e valabil la toate tipurile de dreambox ) :http://www.rdi-board.com/showthread....mup#post332471 . bafta

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Sta de 10min dreamup...

    ...si nu imi detecteaza nimica.
    E ok sau e (inca) ceva prost aici?(in afara de mine desigur)
    Turbez

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate stiu eu, iti tre un cablu serial cross-over.. la tine de asta sau e direct ?
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default M-ai omorat cu cross overul..

    ..nu stiu care e diferenta dintre ele(
    Am un cablu serial (9pini) adaptorul pe placa de baza si mufa pe dm
    Daca nu te superi zi-mi si mie cum verific daca e crossover

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti`am trimis in privat linku` ala

    il mai pun aici > http://www.dream-multimedia-tv.de/dm7000/

    fa ca aici si tre sa mearga tot okay
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  14. #14
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pitii View Post
    ..nu stiu care e diferenta dintre ele(
    Am un cablu serial (9pini) adaptorul pe placa de baza si mufa pe dm
    Daca nu te superi zi-mi si mie cum verific daca e crossover
    Du-te si cumpara un cablu null-modem (cere asa la magazin)si ai rezolvat problema.nu costa mult.Apoi acel cablu il legi-un capat la portul serial de la PC si celalalt capat la portul serial de la Dreambox.
    Apoi cu ajutorul programului DreamUp instalezi imaginea din nou.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablu null-modem
    exact asa. uitasem cum se numeste)
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top