Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default nu pot pune patch la 4125 evo

    eu am incercat sa bagh un patch la un srt4125evolutin si merge fratzilor de schimbat am scimbat versiunea de soft ,e ok comunica cu serialul,dar cind sal patchuiesc nu vrea frate ce o avea am incercat cun patch strong4125_crd_taquila si cu inca citeva luate de pe net dar nu vrea deschide fereastra in dos bag in priza rec da r nici nu misc nimic in citeva secunde se inchide fereastra cineva zicea ca sa pun un concorde original prima versiune dar nu dau de el datimi un sfat ce poate fi

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are rost sa deschizi si aici aceasi problema http://rdi-board.com/showthread.php?p=468382#post468382 astepti rasunsul acolo


  3. #3
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia de pe upl.frocus.net patch-urile. ce vrei sa pui e un update peste prima versiune, cea cu TPS AES Key. cu alte cuvinte tu vrei sa pui 1.04 update. intai pui prima versiune, apoi poti pune 1.04. si la www.********.com la rubrica strong cred ca le gasesti, daca nu le-a sters mihaip.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acolo sunt sterse toate de unde sal iau

  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce soft ai in prezent pe receiver

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.3 for old chip ceva de genu asta lam luat de pe upl.frocus dar,treaba ciudata acum nu imi mai recunoaste versiunea de soft si nici nu mai pot pune alt soft,am incercat in zadar asta,am pus un patch de pe upl.frocus dar e ptr irdeta am tot incercat asta e singuru care merge dar nu stiu ce sa fac sal sterg sa pun altu

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o chestie cioudata iarasi e ca atunci cind am pus patchul imi arata versiune de soft 1.2 am datimi o idee ce soft ar trebui sa pun si ce patch ,concord versiune veche cica e ok da de unde o iau

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default incearca aici

    Quote Originally Posted by bebe30sb View Post
    o chestie cioudata iarasi e ca atunci cind am pus patchul imi arata versiune de soft 1.2 am datimi o idee ce soft ar trebui sa pun si ce patch ,concord versiune veche cica e ok da de unde o iau
    http://66.199.236.10/search.php?acti...arch=Recherche

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e plin de virusi frate

  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci daca ai pe receiver soft cu meniuri originale strong pune patch-ul asta http://rapidshare.com/files/87406964/patch.rar.html e concord 1.05.
    Sincer nu stiu de ce vrei sa mai pui concord pt ca nu mai merge D+ iar in rest nu mai ai ce vedea.TPS merge si pe patch-ul vechi din 2004.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top