Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    italia
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Philips DSX 7071--Se mai poate face ceva cu el?????

    De pe vremea cind in Italia era Tele+,am cumparat un decoder digital Philips DSX 7071.
    As vrea sa stiu daca se mai poate face ceva cu el si cum,sau poate ramane doar o amintire "scumpa".......
    Mii de multumiri....
    Humax 5100c
    Motor Eisat Actua
    Dragon Cam
    Programator Smartmouse Phoenix
    Dragon Loader Card
    Antena 1,4m
    Sony Vaio PCV-W2
    -P4 ; 2,8Ghz ; RAM 512; Hard Disk 160 Gb; XP Home+ SP2
    SS digitalrise-usb

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista software nou pentru el, este un goldbox inca bun, dupa parerea mea nu este de aruncat.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sint deacord cu tine nu este de aruncat Cauta in www.filescenter.com cred ca mai este ceva pt 7071 sa sa schimbi firmul doar ain nevoie de un cablu null si un soft (lookerflash)



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  4. #4
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    goldboxul ai poti transforma in all cam cu emulator ca si cum ai avea un cam matrix.firmware pentru modificare se numeste hdl.atentie insa ca iti trebuie pe langa firm si lokerflash o interfata numita os-link.
    dar inainte de al programa cu noul firm trebuie sa vezi ce firm original are chiar daca pe el scrie 7071,pote sa corespunda a mai multe modele cum ar fi 6070 6071 6072 7071 sau altele,deci atentie ca daca ai bagi alt firm care nu este pentru el ai bulesti.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca receptorul nu este blocat, atunci nu are nevoie de os link, se poate programa prin cablu serial null modem si lokerflash, dar dureaza cam mult, cca 2-3 ore. Atentie sa ai screnn saverul dezafectat si sa nu ai pana de curent sau sa se opreasca calculatorul in timp ce incarci softul ca atunci se blocheaza si numai cu os link rezolvi problema. Eu am patit o asemenea chestiune nasoala.
    Succes!

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si dacareceptorul are seriala blocata ce face.eu i-am zis daca nu vrea sa riste sa isi procure un oslink si sta linistit.
    si programarea cu serial dureaza 2-3 ore daca ai un pentium4 la 1500.
    un prieten de-al meu cu un p2 iau trebuit 6 ore si era cat pe aci sa sprga si pc si decodor.
    si cum am mai zis prima data de a incepe orice operatiune sa controleze bine
    ce model este chiar daca pe el scrie ca este 7071.poate sa aiba alta placa de baza de la alte goldboxuri.
    pt a face aceasta operatiune iti trebuie un program numit declink
    uite aici mai jos corespondenta intre goldboxuri

    DST5816/03 - DSI185 = 175d

    DST5816/13 - DSX6071

    DST5816/23 - DSX6071

    DST5816/33 - DSX6072

    DSX7071/03 - DSX6071

    DSX6073/03 - DSX6072

    DSX7071/23 - DSX6072


    dute aici si ai tot despre goldbox in sectiunea-decoder-philips

    http://www.pandasat.it/

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este, os-link este solutia ideala daca poate face rost.
    In Italia se gasesc, dar la noi mai rar, si eu as vrea una.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica receptorul de la digital+ poti baga un software in el si iti citeste cartela viaccess2.5 ?
    Fiti Aliati
    Dreambox

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliat
    adica receptorul de la digital+ poti baga un software in el si iti citeste cartela viaccess2.5 ?

    DA Mai dar dupa locatia creadeam ca esti la curent cu cea ce se intimpla cu D+ hmmmm



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce se intampla man cu d+ ?
    Fiti Aliati
    Dreambox

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man ai vrun Deco de D+ oficial in casa ?daca ai trimitemi PM cu modelul si eu iti spun ce emuladores sa bagi



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  12. #12
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans
    man ai vrun Deco de D+ oficial in casa ?daca ai trimitemi PM cu modelul si eu iti spun ce emuladores sa bagi
    d+ dupa astra 19 sau vechiul sky?
    pt ca inca nu se stie nimic de d+ armaghedon,sau poate am pierdut ceva?

  13. #13
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aliat
    adica receptorul de la digital+ poti baga un software in el si iti citeste cartela viaccess2.5 ?
    poti baga un firm pentru emulare.de citit tot seca sau nds citeste(depinde de soft).deci nici o sansa sa citeasca viacces. viacces doar in emulare.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    Quote Originally Posted by aliat
    adica receptorul de la digital+ poti baga un software in el si iti citeste cartela viaccess2.5 ?
    poti baga un firm pentru emulare.de citit tot seca sau nds citeste(depinde de soft).deci nici o sansa sa citeasca viacces. viacces doar in emulare.
    ai un soft cred ca se cheama Picardia 1.2 cara emuleaza viaacces 2.4 si 2.5 si citeste cartelele de Viaacces ! el lam incercat pe un Philips 6071 si pe 6072 si au mers



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    italia
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bagind alt firmware si toate cele,reusesc sa vad ceva in plus in afara de ceeace vad cu humi? Merita efortul?
    Humax 5100c
    Motor Eisat Actua
    Dragon Cam
    Programator Smartmouse Phoenix
    Dragon Loader Card
    Antena 1,4m
    Sony Vaio PCV-W2
    -P4 ; 2,8Ghz ; RAM 512; Hard Disk 160 Gb; XP Home+ SP2
    SS digitalrise-usb

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate face ceva cu Jocker 11000
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2006, 11:54
  2. Se poate face ceva cu o conserva de Digi ¿
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2006, 09:04
  3. aston cam v1.5 pe bune, se poate face ceva cu el?
    By abs3nt666 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2005, 00:11
  4. CAM Aston ver. 1.5 - se mai poate face ceva cu el
    By snowy in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th October 2005, 15:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top