Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default g-box (peer galben - nelamurire)

    Salutare !

    Am in lista mea de peers un prieten care imi apare cu galben (0 carduri virtuale si 0 carduri locale - ceea ce este adevarat), toate bune si frumoase, dar eu la el apar rosu ! Unde e problema ?

    CristianTM.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema este la el!
    Ori nu a forwardat portul ce il foloseste in gbox ori a scris gresit portul tau.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat de zeci de ori, am reinstalat la el diverse versiuni de g-box, diverse porturi, tot timpu face la fel. La mine galben, la el rosu. Are vreo importanta ca el are technomate 9100 ?

    CristianTM.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu e de la porturi si daca nu cumva IP-ul tau nu e blocat la el in firewall (verifica sa nu fi banat o clasa intreaga de IP-uri in care sa intri si tu!) atunci versiunile de gbox pe care le folositi nu se pupa intre ele.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pe receiverul lui intru cu telnet in el si imi dau mie ping si raspunde. Nu e ceva legat de level ? Pt ca el nu are nici un card ?

    CristianTM.

  6. #6
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Problema este la el!
    Ori nu a forwardat portul ce il foloseste in gbox ori a scris gresit portul tau.
    Asta e raspunsul la problema ta!
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se poate verifica cumva din telnet ? sau din G-box Control Center ?
    Care e diferenta intre o comanda gbox simpla sau gbox ~ ?

    CristianTM.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu chiar nu vrei sa intelegi ca prietenul tau are probleme cu portul?
    Pune alta linie si vei vedea ca va fi la fel.
    Rezolvarea o gasesti aici : www.portforward.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top