Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2004
  Posts
  274
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mesajul asta e mai degraba destinat pentru Offtopic.
  Wrestling o reprezentatie de circari destinata in special publicului american, nu are multi adepti in Romania. Daca vrei o dovada de curaj, barbatie si inteligenta autohtona mergi la Buftea ca este acolo e o scoala de cascadori infiintata de Sobichek ( nu cred ca am scris bine numele ).

  Bafta !

 3. #3
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 1970
  Posts
  662
  Posts Thanks / Likes

  Default Re: adrese de wrestling!

  Quote Originally Posted by satelescu
  http://www.obsessedwithwrestling.com/oww/wrestlinks.html
  satelescu
  super adresa, nu te lua dupa toti bebelusii !

  Semnatura se incarca...

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2004
  Posts
  274
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @claudiuw ai dreptate ... gusturile nu se discuta ... dar se birfesc
  Urasc acest tip de spectacol ( pentru ca sport e exclus sa ii spui atita timp cit totul este simulat ) tipic pentru devoratorii de popocorn ( nu de cocosei ) si bautorii de Coca Cola.

  Bafta !

 5. #5
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi bebelus,


  Ai telecomanda la indemina;butoneaz-o!
  satelescu

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2003
  Location
  philippines
  Posts
  316
  Posts Thanks / Likes

  Default

  @bebelusi

  daca nu te intereseaza wrestlingul de ce tot te bagi in seama

 7. #7
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jun 2004
  Posts
  274
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sint destul de binisor informat despre acest tip de spectacol - cascadorii, parte financiara etc. Dupa cum a-ti vazut nu am o parere prea buna pentru ca este ceva pur comercial iar ca sport este un kitch. Sint curios ce va atrage asa mult la wrestling, asi vrea sa inteleg si io ce il face asa interesant. Puteti sa-mi dati citeva mici argumente si apoi TAC cu privire la acest subiect ?

  Multumesc !

 8. #8
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  cluj-napoca
  Posts
  3,411
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Hi bebelus,

  As spune c-ai scuza nick-ului ales pentru parerea ta despre wrestling. Daca judeci un fenomen doar dupa aparente si dupa sclipici inseamna ca nu-ntelegi,iar despre lucruri care nu le intelegem e bine sa tacem,vorba unui intelept modern.
  Nu stiu daca un scurt comentariu si o explicatie ocazionala,cum e acesta pe care-l fac acum,ar putea sa-ti schimba prejudecata pe care o ai despre un sport ce are o lunga istorie,inca din antichitate,dar care acum in vremuri noi si intr-o cultura diferita imbraca forme mai complexe.N-am sa intru in amanunte acum,dar daca vrei sa afli mai multe despre acest fenomen,numit wrestling-ul profesionist,cu referire expresa la WWE,cauta Nr.3/2004 din Infosatelit.
  Acum pot sa spun ca e gresit sa vezi acel public doar consumator de popcorn si Coca Cola.Nu stiu daca te-ai uitat bine la aceste transmisii de wrestling,cu acea multime frenetica si care mai mult sta in picioare decit pe scaune,dar te asigur ca inca din 1992,cind am vazut primul spectacol de acest gen{si-am vazut sute de show-uri},nu prea am vazut spectatori rontaitori de astfel de produse.N-au venit sa vada astfel de spectacole doar ca pretext pentru a ingurgita mincarurile lor traditionale,ci sa participe activ la ce se intimpla in acel spatiu magic,numit ring,si sa intre in comuniune cu tot ce are loc in acea sala,sa injure sau sa-i aplaude pe preferatii lor,creind acea unica atmosfera de thrill,emotie puternica pe care camerele de televiziune o surprinde destul de sugestiv,chiar daca noi nu sintem nemislocit in sala.Daca spectacolul este reusit se produce un fel de catharsis colectiv,ceea e scopul fiecarui show indiferent ca-i spunem teatru,cinema,circ, sport,etc Din fericire,americanii au gasit intodeauna ingredientele care fac posibil ca un spectacol sa atraga un public avid de excitatii audio-vizuale.Poti numi kitch recuzita la care recurg,dar fiecare componenta a spectacolului face parte dintr-un plan bine gindit,care are drept tinta exact ce vrea acel public:sport si spectacol.Cu cit aceste doua parti se imbina bine,cu atit atractia creste si,fireste,publicul este multumit.Cred ca wrestling-ul de la WWE este singurul spectacol interactiv dintre atitea cite exista in S.U.A.,motiv pentru care se si bucura de succes acolo.Succes care,se pare,a depasit orice granita de cultura si civilizatie.Numai astfel se explica afluenta de public din Japonia,in Orientul Mislociu,in Europa atunci cind WWE au spectacole itinerante prin aceste parti ale lumi.Sa nu mai spunem ca emisiunile TV despre si cu wrestling sint preluate de zeci de statii Tv din intreaga lume.
  Mai sint atitea argumente valabile pe care le-as aduce in sprijinul acestui sport,mult mai complex decit sintem dispusi sa-i acordam,dar rostul acestor rindurie este mai degraba unul de avertisment acelor grabiti sa arunce in stinga si-n dreapta tot felul de ineptii,din comoditate,din prejudecati de tot felul,din educatie,chiar cultura,si atitea motive subiective.Nu putem sa respingen un fenomen ca noua nu ne place decit cu riscul de a cadea in...ridicol.Eu sper ca nu vrei sa te expui unei astfel de judecati!Ma mira doar ca aflu la virsta unui "bebelus" atita ura fata de un lucru pe care nu-l cunoaste.Eu stiu ca inocenta ii caracterizeaza pe cei in crestere,drept pentru care am si incercat,nu stiu daca am si reusit,sa mai diminuez din veninul pe care le-ai supt din sinul unei culturi destul de conservatoare,cum este cea romana.Din fericire bolile de crestere se vindeca.Bine ca lumea nu se opreste la Buftea!Am fi de mult inmormintati spiritual.
  Gindeste fara prejudecati si esti cu adevarat liber!,satelescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. WWE WRESTLING ON BADR 2
  By dhome05 in forum RDI - English
  Replies: 15
  Last Post: 1st July 2006, 20:06
 2. 2 adrese utile
  By nirolf in forum RDI - Satelit
  Replies: 1
  Last Post: 27th January 2006, 10:07
 3. Wrestling on hotbird
  By superman001 in forum RDI - English
  Replies: 7
  Last Post: 1st June 2005, 15:32
 4. Wrestling
  By mariusster in forum Sport
  Replies: 1
  Last Post: 13th May 2005, 13:27

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top