Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default cum pun patch la un srt4125evo

    am un strong srt 4125evo as vrea sal pot folosi sa decodez ceva programe,am gasit o data pe forum procedura ce tre urmata pentru acest lucru dar nam mai dat de ea as vrea sami dati o idee cum tre sa procedez sa patch-uiesc acest receptor in system info scrie asa firmware 1.2 feb 21 2003 bootstrap v001,ce e de facut tre schimbat si softul ?cum tre sa procede,poate parea banal pentru cei care stiu deja dar sint incepator.
    multumesc

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    conectezi prin cablu nullmodem receptorul la calculator, la com1. lansezi fisierul .bat care executa instalarea programului, si in momentul in care fereastra msdos s-a deschis, introduci receptorul in priza. in prompterul msdos urmaresti ce mesaje da si cand apare ultimul mesaj ca patch-ul a fost scris cu succes, poti inchide promterul dos.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai nevoie de :

    - cablu null-modem ( 2-3.3-2.5-5)
    - programul DnUpManager
    - o versiune a patch-ului Concord ... www.upl.frocus.net

    Sa nu-ti faci mari sperante ! prea putine lucruri mai merg cu un patch asa de vechi

  4. #4
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei sa instalezi ultima versiune de soft oficial 1.3, folosesti dnupmanager. daca nu, ajunge ce e in arhiva luata de pe net ca sa instalezi patch-ul. atentie! doar prima versiune concorde e full, restul sunt update-uri. pui prima versiune neaparat, cea pentru TPS care stie sa lucreze cu cheia AES. apoi vii cu restul, unul dupa altul. ultima versiune concorde deschide Nagra2, dar nu mai prea ai ce sa vezi interesant in Nagra.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default fi mai explicit

    Quote Originally Posted by niros View Post
    daca vrei sa instalezi ultima versiune de soft oficial 1.3, folosesti dnupmanager. daca nu, ajunge ce e in arhiva luata de pe net ca sa instalezi patch-ul. atentie! doar prima versiune concorde e full, restul sunt update-uri. pui prima versiune neaparat, cea pentru TPS care stie sa lucreze cu cheia AES. apoi vii cu restul, unul dupa altul. ultima versiune concorde deschide Nagra2, dar nu mai prea ai ce sa vezi interesant in Nagra.
    de unde patchul, nagra 2 si premiere?
    cum?
    fi mai explicit plz

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am scris nimic de premiere, unde ai vazut in postul meu asta? patch-ul stie nagra2 D+ mai bine zis. versiunea update 1.04 concorde.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default nu ai scris tu, intrebam eu

    Quote Originally Posted by niros View Post
    n-am scris nimic de premiere, unde ai vazut in postul meu asta? patch-ul stie nagra2 D+ mai bine zis. versiunea update 1.04 concorde.
    deci numai Dplus atat?
    pentru asta nu se merita
    astia schimba cheile des
    merg SRG, VH1, acum merg TPS urile, multivision, AB1 si multe altele nu e chiar de aruncat 4125 evo
    postul tau a fost bun
    eu intrebam de nagra 2
    dar daca spui ca numai Dplus atunci am inteles

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar la un Strong SRT 6006 a mai pus cineva patch? Banuiesc ca procedura de instalare este identica cu a strong-ului de mai sus?

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care e prima versiune a patchului concord?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top